Vinduespudser Værløse

TIL VORES STAMKUNDER Genbestil

Vælg mellem enkelt bestilling og abonnement

Bestil når det passer dig

ENKELT BESTILLING

FRA DKK 545 Pr. polering
 • Du vælger tid & dato
 • Afbestil op til 24 timer før
 • Vi kommer, når det passer dig
 • Bestil og få poleret samme dag
 • MULIGHED FOR BÅDE UD- OG INDVENDIG POLERING.
 • BESTIL IGEN INDENFOR 3 MÅNEDER OG FÅ DIN NÆSTE ORDRE TIL FRA-PRISEN

Mest for pengene

Abonnement

FRA DKK 103 Pr. polering
 • ALTID RENE VINDUER
 • SLIP FOR AT RINGE TIL VINDUESPUDSEREN
 • VÆLG MELLEM HVER 4., 8. eller 12. UGE.
 • REGELMÆSSIG POLERING GIVER ET FLOTTERE RESULTAT
 • ADVISERING SÅ DU VED HVORNÅR VI KOMMER Onsdagen inden den uge vinduespudseren kommer, modtager du en sms/email om, hvilken dag vi forventer at komme. Vær opmærksom på at dette kan ændre sig. Vi kommer dog ikke uanmeldt. vi sender nemlig en besked på dagen.
 • Kun udvendig polering
 • Kræver fri adgang til dine vinduer
 • Betal med MobilePay eller faktura

Miljøet gælder

VI PUDSER DINE VINDUER I
SVANEMÆRKET SÆBE ...


DER ER JO IKKE NOGET VED AT HAVE RENE RUDER, HVIS DER IKKE ER NOGET FLOT AT KIGGE UD PÅ. MILJØET ER VIGTIGT, OG VI GØR ALT HVAD VI KAN, FOR AT SKÅNE DET.

DERFOR BRUGER VI SVANEMÆRKET SÆBE. så få kemikalier som muligt - KNOFEDT kan alligevel KLARE det meste. og kludene? De bliver SElvfølgelig Vasket ved maks 30 grader.

YDERMERE ER VI STOLTE AF AT KUNNE SIGE, AT VI UDELUKKENDE KØRER I DE NYESTE OG MEST MILJØBEVIDSTE KØRETØJER. OG NÅR AFSTANDEN TILLADER DET, KOMMER VI I VORES EL-BILER.

Mobilepay picture

BETAL MED MOBILEPAY
efter udført polering

VI ELSKER MOBILEPAY. DET ER NEMT FOR dig - OG LANGT NEMMERE FOR OS.
Når vi har pudset dine vinduer, kan du betale med det samme. Vi sender selvfølgelig et købsbevis til din e-mail.

GIV EN SPEJLBLANK
VINDUESPUDSNING I GAVE

KENDER DU EN MED SNUSKEDE RUDER OG LIDT FOR MEGET OM ØRERNE? VI KOMMER GERNE OG GIVER EN HÅND.

VINDUESPUDSNING - Værløse

Begynd her hvis du vil have et uforpligtende tilbud på en vinduespudsning på din adresse i Værløse. Det tager kun få minutter.

Det eneste du skal gøre at finde de vinduer du har, og klikke hvor mange du har og hvordan de skal pudses, så får du et tilbud og har mulighed for at bestille en vinduespudser med det samme.

Vinduespolering til 5 stjerner


Vi synes ikke det er passende, at vi selv skal stå og sige at vi er de bedste. Derfor har vi de sidste fem år arbejdet på, at gøre det så godt, at vores kunder ikke kunne lade være med at sige det.

Læs meget gerne vores anmeldelser på Trustpilot, så du kan se hvad vores kunder synes om os. Vi håber også du vil dele din oplevelse med os når du har fået pudset dine vinduer.

Få et uforpligtende 
tilbud med det samme

DET BLIVER IKKE LETTERE END DET HER. HOP IND OG VÆLG DINE VINDUER I GALLERIET, SÅ FÅR DU ET UFORPLIGTIGENDE TILBUD MED DET SAMME.

HAR du SPØRGSMÅL, ER I TVIVL, ELLER BARE lyst til en sludder, SÅ RING! VORES TELEFON ER ÅBEN alle HVERDAGE FRA 09:00 TIL 14:00.

Vinduespolering i Værløse


Butik eller lejlighed i Bymidten? Villa på Skovbovænget? Rækkehus på Faldskærmsvej eller Filmhusene? - Lige meget hvad din Værløseadresse har kommer vi med glæde og pudser dine vinduer.

Det er vigtigt for os, når vores vinduespudsere kører ud på deres opgaver i Værløse at de forlader vores kunder med helt rene vinduer og helst et smil på læben. For vi lever af at gøre vores kunder glade og det har vi tænkt os at blive ved med. Så har du en opgave i Værløse, hvor vinduer skal pudses, som kræver en kyndig hånd så håber vi du vil tænke på os. Vi er altid klar på at give et tilbud, og vi gør hvad vi kan for at kunne komme ud til dig inden for tre hverdage.

Vinduespolering på abonnement i Værløse


Vinduespolering på abonnement er til dig som altid ønsker en god udsigt – til en skarp pris. Når du bestiller et abonnement, sparer du nemlig op til 50% sammenlignet med en enkelt bestilling.

Når du booker vinduespolering på abonnement i Værløse, får du også en gratis besigtigelse af dine vinduer. Du vælger selv dato og tid, hvor vi sammen kan gennemgå dine vinduer. Tilbuddet ved besigtigelsen er naturligvis 100% uforpligtende, så du kan altid sige nej tak.

Med et abonnement får du en fast aftale skræddersyet til dit behov. Du vælger selv et interval – hver 4., 8. eller 12. uge. Det er helt op til dig, dit behov og dine vinduer.

Gratis SMS-service! – Du skal selvfølgelig ikke overraskes af en vinduespudser og få morgenkaffen galt i halsen. Derfor sender vi altid en SMS i forvejen, så du ved hvornår vinduespudseren kommer og forkæler dine vinduer.

Klik her for at booke vinduespolering på abonnement i Værløse

Få dit uforpligtende tilbud


Brug klik-en-pris og få lynhurtigt et uforpligtende tilbud på en vinduespudsning. Du kan bestille en vinduespudser med det samme.

Du kan også ringe mellem 09:00 og 14:00, så hjælper en af vores medarbejdere dig, du får et tilbud og kan bestille en vinduespudser.

Spejl Blank med svanemærket sæbe


Vi synes det er vigtigt, at vi passer på miljøet. Hos Spejl Blank bruger vi kun svanemærket sæbe når vi kører ud og pudser vinduer. For os handler det ikke kun om hvor stor en forskel man gør, men om man gør noget i det hele taget.

De bedste vinduespudsere


Det er meget sjældent vi møder kunder i Værløse, som taler om hvor meget de elsker at pudse vinduer eller fortæller om hvordan de med stor glæde har øvet sig i at blive bedre, eller at de har investeret i det bedste udstyr for at få vinduerne helt rene. Det er derfor det er smart at vi pudser vinduerne. For vi er professionelle, vi har udstyret, vi har erfaringen og vi kan faktisk godt lide det. For os er vinduespudsning et håndværk, som har en umiddelbar tilfredsstillelse når man ser vinduerne bliver rene, som bringer en ud i den friske luft og som gør dem man hjælper glade. Vi oplever altid at vores kunder nyder at se deres vinduer blive pudset og poleret uden at de skal tænke over striber og andet. De bliver bare spejlblanke.
Vælger du Spejl Blank får du med garanti fat i fagfolk, der er stolte af deres erhverv, og som udfører deres arbejde med samme sikkerhed og præcision, som man kan forvente af en professionel vinduespudser. Vi går ikke på kompromis med vores kvalitet og vores service.

Value for money


Når du vælger Spejl Blank så håber vi du ikke kun gør det på grund af prisen. Vi håber at du også gør det fordi du kan mærke at vi er en flok vinduespudsere, der udfører vores arbejde med glæde. Vi håber også du vælger os fordi vi har gjort det nemt for dig at finde ud af hvad det koster at få en vinduespudser ud til dig i Værløse, og fordi det er nemt at komme i gang og bestille en vinduespudser. Alle de ting er for os en del af det at have et godt produkt, der ikke kun handler om at have de laveste priser, men nemlig også om service, kvalitet og oplevelse. Det er det vi kalder value for money. Det betyder at vi gør alt hvad vi kan for at være gode over hele linjen, når du møder os på vores hjemmeside, når du får et godt tilbud på en vinduespudser, når vinduespudseren efterlader dine vinduer i en helt ren forfatning og når oplevelsen med vinduespudseren var positiv. Alle de ting er for os en del af det der gør at vi er stolte og glade for at arbejde for Spejl Blank.

Vi glæder os til at pudse dine vinduer :-)

Vi er ikke så dumme som vi lyder...