Vinduespudser søborg

TIL VORES STAMKUNDER Genbestil

Kærligheden går begge veje

– OG GODE ANMELDELSER GÅR HELE VEJEN. ER DU I TVIVL OM DU SKAL RINGE TIL SPEJL BLANK?

VI KNOKLER DERUDAF, OG BESTRÆBER OS ALTID PÅ, AT GIVE JER EN GOD OPLEVELSE. FRA DEN FØRSTE TELEFONSAMTALE TIL DEN SIDSTE FUNKLENDE RUDE, ER I VORES FØRSTEPRIORITET.

Tjek VORES ANMELDELSER UD, OG SE OM DU ER ENIG. OG HVIS DU ER, SÅ HJÆLP OS MED AT SPREDE KÆRLIGHEDEN.

Miljøet gælder

VI PUDSER DINE VINDUER I
SVANEMÆRKET SÆBE ...


DER ER JO IKKE NOGET VED AT HAVE RENE RUDER, HVIS DER IKKE ER NOGET FLOT AT KIGGE UD PÅ. MILJØET ER VIGTIGT, OG VI GØR ALT HVAD VI KAN, FOR AT SKÅNE DET.

DERFOR BRUGER VI SVANEMÆRKET SÆBE. så få kemikalier som muligt - KNOFEDT kan alligevel KLARE det meste. og kludene? De bliver SElvfølgelig Vasket ved maks 30 grader.

YDERMERE ER VI STOLTE AF AT KUNNE SIGE, AT VI UDELUKKENDE KØRER I DE NYESTE OG MEST MILJØBEVIDSTE KØRETØJER. OG NÅR AFSTANDEN TILLADER DET, KOMMER VI I VORES EL-BILER.

Mobilepay picture

BETAL MED MOBILEPAY
efter udført polering

VI ELSKER MOBILEPAY. DET ER NEMT FOR dig, OG LANGT NEMMERE FOR OS.
Når vi har pudset dine vinduer, kan du betale med det samme. Vi sender selvfølgelig et købsbevis til dig - første hverdag efter vores besøg.

 Vores mobilepay-nummer er i øvrigt: 44606

GIV EN SPEJL BLANK
VINDUESPUDSNING I GAVE

KENDER DU EN MED SNUSKEDE RUDER OG LIDT FOR MEGET OM ØRERNE? VI KOMMER GERNE OG GIVER EN HÅND.

VINDUESPUDSNING - søborg

Skal vinduerne have en omgang, så kan du inden for få minutter have et uforpligtende tilbud på en vinduespudser til din adresse i Søborg. Det bliver ikke nemmere.

Det eneste du skal gøre er, at finde den type vinduer du skal have pudset og vælge hvor mange og hvordan de skal pudses. Så er du kun et klik fra en vinduespudsning.

De bedste kunder


Vi har de bedste kunder. Vi kan se det når vi ser vores anmeldelser inde på Trustpilot. Hver eneste positive anmeldelse vi får betyder alt for os.

Vi får gode anmeldelse fordi vi gør alt hvad vi kan for at gøre vores kunder glade. Vi håber derfor der er en sammenhæng imellem at have de bedste kunder og være de bedste til at pudse vinduer.

Få et uforpligtende 
tilbud med det samme

DET BLIVER IKKE LETTERE END DET HER. HOP IND OG VÆLG DINE VINDUER I GALLERIET, SÅ FÅR DU ET UFORPLIGTIGENDE TILBUD MED DET SAMME.

HAR du SPØRGSMÅL, ER I TVIVL, ELLER BARE lyst til en sludder, SÅ RING! VORES TELEFON ER ÅBEN alle HVERDAGE FRA 09:00 TIL 14:00.

Miljøvenlig sæbe til vinduerne


Når vi kører ud for at pudse vinduer i Søborg, så tager vi kun svanemærket miljøvenlig sæbe med. Det burde være mere naturligt for os alle sammen at gøre mere for at passe på miljøet. Hos Spejl Blank gør vi det vi kan for miljøet og håber på at vi kan gøre endnu mere i fremtiden.

Vinduespolering i Søborg


Har du brug for en vinduespolering til vinduerne i din villa Søborg? Har du en forretning i centrum af Søborg, som løbende har brug for at få spejlblanke vinduer så dine kunder virkelig kan se varerne? Eller har du en lejlighed, hvor vinduerne har trængt til at blive pudset i lang tid, hvor det måske er lidt for besværligt at pudse på ydersiden? Så fortvivl ikke. Vi sender dagligt professionelle vinduespudsere til Søborg, og de kan klare enhver type opgave.

Har du en særlig opgave du skal have løst, så er du meget velkommen til at sende en forespørgsel eller ringe til os, så sørger vi for, at du får et godt tilbud, som vi håber du ikke kan sige nej til.

Professionelle vinduespudsere


Alle vores vinduespudsere er professionelle og elsker deres arbejde. Når de kommer ud til din adresse, så er der ikke nogen tvivl om, at når de kører igen, så er de vinduer du har peget på spejlblanke. Vinduespolering er ikke så let som det ser ud, og forhåbentlig vil du også opleve glæden ved et arbejde, som er velgjort også selv om du ikke gjorde det selv.

Spejl Blank er ikke kun rene vinduer. Det er ligeså vigtigt for os at du har en god oplevelse fra du får et tilbud og til vores vinduespudser siger farvel. Vi vil derfor sætte stor pris på, hvis du vil dele din oplevelse med os på trustpilot. Det betyder meget for os.

Få et uforpligtende tilbud i dag


Du kan lige nu få et uforpligtende tilbud på en vinduespudsning. Det eneste du skal gøre er, at klikke på de vinduer du skal have pudset. Start her.

Vil du hellere ringe, så kan du også få et tilbud over telefonen. Ring mellem 09:00 og 14:00, så sørger vi for du får et godt tilbud.

Vi glæder os til at pudse dine vinduer :-)

Vi er ikke så dumme som vi lyder...