Vinduespudser Østerbro

TIL VORES STAMKUNDER Genbestil

Vælg mellem enkelt bestilling og abonnement

Bestil når det passer dig

ENKELT BESTILLING

FRA DKK 545 Pr. polering
 • Du vælger tid & dato
 • Afbestil op til 24 timer før
 • Vi kommer, når det passer dig
 • Bestil og få poleret samme dag
 • MULIGHED FOR BÅDE UD- OG INDVENDIG POLERING.
 • BESTIL IGEN INDENFOR 3 MÅNEDER OG FÅ DIN NÆSTE ORDRE TIL FRA-PRISEN

Mest for pengene

Abonnement

FRA DKK 103 Pr. polering
 • ALTID RENE VINDUER
 • SLIP FOR AT RINGE TIL VINDUESPUDSEREN
 • VÆLG MELLEM HVER 4., 8. eller 12. UGE.
 • REGELMÆSSIG POLERING GIVER ET FLOTTERE RESULTAT
 • ADVISERING SÅ DU VED HVORNÅR VI KOMMER Onsdagen inden den uge vinduespudseren kommer, modtager du en sms/email om, hvilken dag vi forventer at komme. Vær opmærksom på at dette kan ændre sig. Vi kommer dog ikke uanmeldt. vi sender nemlig en besked på dagen.
 • Kun udvendig polering
 • Kræver fri adgang til dine vinduer
 • Betal med MobilePay eller faktura

Miljøet gælder

VI PUDSER DINE VINDUER I
SVANEMÆRKET SÆBE ...


DER ER JO IKKE NOGET VED AT HAVE RENE RUDER, HVIS DER IKKE ER NOGET FLOT AT KIGGE UD PÅ. MILJØET ER VIGTIGT, OG VI GØR ALT HVAD VI KAN, FOR AT SKÅNE DET.

DERFOR BRUGER VI SVANEMÆRKET SÆBE. så få kemikalier som muligt - KNOFEDT kan alligevel KLARE det meste. og kludene? De bliver SElvfølgelig Vasket ved maks 30 grader.

YDERMERE ER VI STOLTE AF AT KUNNE SIGE, AT VI UDELUKKENDE KØRER I DE NYESTE OG MEST MILJØBEVIDSTE KØRETØJER. OG NÅR AFSTANDEN TILLADER DET, KOMMER VI I VORES EL-BILER.

Mobilepay picture

BETAL MED MOBILEPAY
efter udført polering

VI ELSKER MOBILEPAY. DET ER NEMT FOR dig - OG LANGT NEMMERE FOR OS.
Når vi har pudset dine vinduer, kan du betale med det samme. Vi sender selvfølgelig et købsbevis til din e-mail.

GIV EN SPEJLBLANK
VINDUESPUDSNING I GAVE

KENDER DU EN MED SNUSKEDE RUDER OG LIDT FOR MEGET OM ØRERNE? VI KOMMER GERNE OG GIVER EN HÅND.

VINDUESPUDSNING - Østerbro

Vil du gerne have pudser dine vinduer billigt og professionelt, så er du kommet det rigtige sted hen. Vi giver dig lynhurtigt en god pris på at få pudset dine vinduer på Østerbro.

Hos Spejlblank tror vi på glæden ved nypudsede vinduer, godt håndværk og fair priser. Start din bestilling af en vinduespudser med det samme ved at klikke din pris.

Få et uforpligtende 
tilbud med det samme

DET BLIVER IKKE LETTERE END DET HER. HOP IND OG VÆLG DINE VINDUER I GALLERIET, SÅ FÅR DU ET UFORPLIGTIGENDE TILBUD MED DET SAMME.

HAR du SPØRGSMÅL, ER I TVIVL, ELLER BARE lyst til en sludder, SÅ RING! VORES TELEFON ER ÅBEN alle HVERDAGE FRA 09:00 TIL 14:00.

Vi er vilde med Østerbro


Hos Spejlblank er vi vilde med hele Østerbro. Vi pudser vinduer på hele Østerbro hele året rundt og i alt slags vejr. Fra Langelinje til Hellerupvej og fra søerne og til Nordhavn. Om du har en virksomhed med facadevinduer ud til Østerbrogade, bor i det skønne Brumleby eller om du har en villa bag Bopa Plads, så kommer vi meget gerne forbi og sørger for at dine vinduer bliver pudset. Hvis vi kan hjælpe østerbrogenserne med at få rene vinduer, og gøre deres dag en lille smule bedre og deres lejlighed en lille smule lysere, så er vi glade.

Østerbro er et kvarter, der har meget at byde på, og som udgør en meget vigtig del af byen. Østerbro er den bydel, der har byens største grønne område Fælledparken, og der er rig mulighed for shopping og spisning alle ugens dage i området omkring trianglen og op af Østerbrogade. Der er også Parken, hvor fodbold og musik giver mulighed for nogen skønne dage sammen med venner og bekendte.
Det er blot en af få ting, som vi sætter stor pris på når det drejer sig om postnummeret 2100.

Vi pudser alt


Vi pudser alle typer af vinduer, så når du skal have pudset vinduer er det eneste der er vigtigt, at vi har mulighed for at komme til dem, så vores vinduespudser kan sørge for at de bliver poleret godt og grundigt. Kort sagt: Vi pudser alt.

Skal du have pudset dine vinduer på Østerbro, så er det nemmeste for dig, at gå ind på klik-en-pris, hvor du kan finde stort set alle typer vinduer, og finde dem, der matcher dem du har hjemme hos dig. Når du har tilføjet dine vinduer og om de skal pudses ude og inde, så får du med det samme et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at pudse netop dine vinduer.

Vinduespolering på abonnement på Østerbro


Vinduespolering på abonnement er til dig som altid ønsker en god udsigt – til en skarp pris. Når du bestiller et abonnement, sparer du nemlig op til 50% sammenlignet med en enkelt bestilling.

Når du booker vinduespolering på abonnement på Østerbro, får du også en gratis besigtigelse af dine vinduer. Du vælger selv dato og tid, hvor vi sammen kan gennemgå dine vinduer. Tilbuddet ved besigtigelsen er naturligvis 100% uforpligtende, så du kan altid sige nej tak.

Med et abonnement får du en fast aftale skræddersyet til dit behov. Du vælger selv et interval – hver 4., 8. eller 12. uge. Det er helt op til dig, dit behov og dine vinduer.

Gratis SMS-service! – Du skal selvfølgelig ikke overraskes af en vinduespudser og få morgenkaffen galt i halsen. Derfor sender vi altid en SMS i forvejen, så du ved hvornår vinduespudseren kommer og forkæler dine vinduer.

Klik her for at booke vinduespolering på abonnement på Østerbro

Kun de bedste


Vinduespudsning er ligesom alle andre håndværk noget man kan blive god til og gøre godt. Vores vinduespudsere, der kommer ud til dine vinduer på Østerbro, er blandt de bedste. Det er de fordi vi går ind for at vinduer skal være spejlblanke og at de kun bliver det, hvis man bruger vinduespudsere, der kan deres kram. Vi vil meget gerne høre om din oplevelse med Spejlblank, som du kan dele med os på Trustpilot eller ved at skrive en mail.

Rene vinduer til fair priser


Når vi skal ud og pudse vinduer, så gør vi alt hvad vi kan for at optimere vores arbejde, så transporten mellem de forskellige områder og veje på Østerbro bliver så kort som mulig og vi skåner miljøet. På den måde har vi også en mulighed for at tilbyde priser, der er fair og som lever op til vores kunders forventninger om, hvad det skal koste at få pudset vinduer.
Vi håber også på, at når vi tilbyder gode priser, så er det også med til at gøre, at vores kunder vender tilbage til os, og måske anbefaler Spejlblank til nogen af naboerne.

En god oplevelse


Når man skal have ordnet noget professionelt, også når det gælder at få pudset vinduer på Østerbro, så er det ikke kun vigtigt, at det bliver gjort godt og professionelt. Det er også vigtigt at vores kunder har en god oplevelse af hele processen. Derfor er det meget vigtigt for os, at vi kommer dig i møde fra første sekund; om det er på nettet, over telefonen eller når vores vinduespudser kommer ud på din adresse og møder dig første gang. Vi håber på, at vi ved at give dig en god oplevelse kan skabe en loyalitet, som for os er essensen af en god relation mellem vinduespudsere og deres kunder.

Det betyder også at vi altid går efter at være effektive og at kunne have en vinduespudser hos dig inden for kort tid. Der går gennemsnitligt tre dage fra bestilling til vi kan have en vinduespudser hos kunden. Så hvis du for eksempel ved at din mor kommer forbi i næste uge, så kan du i hvert fald nå det inden da.

Vi glæder os til at pudse dine vinduer :-)

Vi er ikke så dumme som vi lyder...