Vinduespudser Odder

TIL VORES STAMKUNDER Genbestil

Vælg mellem enkelt bestilling og abonnement

Bestil når det passer dig

ENKELT BESTILLING

FRA DKK 545 Pr. polering
 • Du vælger tid & dato
 • Afbestil op til 24 timer før
 • Vi kommer, når det passer dig
 • Bestil og få poleret samme dag
 • MULIGHED FOR BÅDE UD- OG INDVENDIG POLERING.
 • BESTIL IGEN INDENFOR 3 MÅNEDER OG FÅ DIN NÆSTE ORDRE TIL FRA-PRISEN

Mest for pengene

Abonnement

FRA DKK 103 Pr. polering
 • ALTID RENE VINDUER
 • SLIP FOR AT RINGE TIL VINDUESPUDSEREN
 • VÆLG MELLEM HVER 4., 8. eller 12. UGE.
 • REGELMÆSSIG POLERING GIVER ET FLOTTERE RESULTAT
 • SMS-SERVICE SÅ DU VED HVORNÅR VI KOMMER Fredagen inden den uge vinduespudseren kommer, modtager du en sms og email om, hvilken dag vi forventer at komme. Vær opmærksom på at dette kan ændre sig. Vi kommer dog ikke uanmeldt. vi sender nemlig en sms på dagen.
 • Kun udvendig polering
 • Kræver fri adgang til dine vinduer
 • Betal med MobilePay eller faktura

Miljøet gælder

VI PUDSER DINE VINDUER I
SVANEMÆRKET SÆBE ...


DER ER JO IKKE NOGET VED AT HAVE RENE RUDER, HVIS DER IKKE ER NOGET FLOT AT KIGGE UD PÅ. MILJØET ER VIGTIGT, OG VI GØR ALT HVAD VI KAN, FOR AT SKÅNE DET.

DERFOR BRUGER VI SVANEMÆRKET SÆBE. så få kemikalier som muligt - KNOFEDT kan alligevel KLARE det meste. og kludene? De bliver SElvfølgelig Vasket ved maks 30 grader.

YDERMERE ER VI STOLTE AF AT KUNNE SIGE, AT VI UDELUKKENDE KØRER I DE NYESTE OG MEST MILJØBEVIDSTE KØRETØJER. OG NÅR AFSTANDEN TILLADER DET, KOMMER VI I VORES EL-BILER.

Mobilepay picture

BETAL MED MOBILEPAY
efter udført polering

VI ELSKER MOBILEPAY. DET ER NEMT FOR dig - OG LANGT NEMMERE FOR OS.
Når vi har pudset dine vinduer, kan du betale med det samme. Vi sender selvfølgelig et købsbevis til din e-mail.

GIV EN SPEJLBLANK
VINDUESPUDSNING I GAVE

KENDER DU EN MED SNUSKEDE RUDER OG LIDT FOR MEGET OM ØRERNE? VI KOMMER GERNE OG GIVER EN HÅND.

VINDUESPUDSNING - Odder

Vil du have spejlblanke vinduer til en god pris og sætter du pris på godt håndværk og god service, så er du meget tæt på at få dit ønske opfyldt.

Hos Spejlblank får du nemt og hurtigt et uforpligtende tilbud på at få pudset dine vinduer i Odder.

Du er i gode hænder


Spejlblank har poleret vinduer siden 2012. Vi er stolte af at vores kunder er glade for os, og at de ikke kun er det på grund af nypudsede vinduer.

Vi elsker vores kunder og det skinner heldigvis igennem, når vi er ude for at pudse vinduer i byen. Vi håber du vil læse vores anmeldelser, så du kan se hvorfor vores kunder er glade for os.

Få et uforpligtende 
tilbud med det samme

DET BLIVER IKKE LETTERE END DET HER. HOP IND OG VÆLG DINE VINDUER I GALLERIET, SÅ FÅR DU ET UFORPLIGTIGENDE TILBUD MED DET SAMME.

HAR du SPØRGSMÅL, ER I TVIVL, ELLER BARE lyst til en sludder, SÅ RING! VORES TELEFON ER ÅBEN alle HVERDAGE FRA 09:00 TIL 14:00.

Miljørigtig vinduespolering i Odder


Når vi pudser vinduer, så vil vi gerne gøre det hele så godt som muligt. Det betyder at vi kun bruger Svanemærket sæbe. Det gør vi fordi vi tror på miljøet, fordi vi tror på at vi alle sammen skal tage de små valg, som tilsammen er med til at gøre en forskel.

Vi elsker at pudse vinduer i Odder


Der er tusindvis af vinduer i Odder! Vinduer som gerne en gang imellem skal pudses og poleres, så vi kan se ordentligt ud af dem. Så vi kan følge med i hvad der sker udenfor vores vinduer, og så lyset kommer helt uforstyrret ind. For en vinduespudser ligger håndværket i at levere en god vinduespudsning, der er sikker, effektiv og efterlader vinduerne så gode som nye. Og selvfølgelig fuldstændig spejlblanke.

Hos Spejlblank er det vores mission at gøre det nemt og billigt for folk i Odder, at få pudset deres vinduer, og at gøre det med et smil og et miljøvenligt fokus.

Uforpligtende tilbud – de bedste priser


Vi vil gerne have, at vores priser skal være lige så gennemsigtige, som vores kunders vinduer. Derfor har vi lavet en funktion vi kalder klik-en-pris, hvor du lynhurtigt kan få et uforpligtende tilbud på et vinduespudser abonnement i Odder.

Hvis du hellere vil ringe, så sidder vi klar på telefonen fra 09:00 – 12:00, hvor du kan få et tilbud og arrangere din vinduespudsning.

Vinduespolering på abonnement i Odder


Vinduespolering på abonnement er til folket i Odder, som altid ønsker en god udsigt – til en skarp pris.

Når du booker vinduespolering på abonnement i Odder, får du også en gratis besigtigelse af dine vinduer. Du vælger selv dato og tid, hvor vi sammen kan gennemgå dine vinduer. Tilbuddet ved besigtigelsen er naturligvis 100% uforpligtende, så du kan altid sige nej tak.

Med et abonnement får du en fast aftale skræddersyet til dit behov. Du vælger selv et interval – hver 4., 8. eller 12. uge. Det er helt op til dig, dit behov og dine vinduer.

Gratis SMS-service! – Du skal selvfølgelig ikke overraskes af en vinduespudser og få morgenkaffen galt i halsen. Derfor sender vi altid en SMS i forvejen, så du ved hvornår vinduespudseren kommer og forkæler dine vinduer.

Klik her for at booke vinduespolering på abonnement i Odder

Hvad pudser vi?


I Odder pudser vi alle typer vinduer, om du har en forretning, villa eller en lejlighed hvor man kan komme alle vinduerne rundt, uden brug af stige - så kan vi hjælpe dig med at få spejlblanke vinduer. Det eneste du skal gøre er at klikke på dine vinduer når du går ind på klik-en-pris eller at du beskriver dem, når du bestiller en vinduespudser over telefonen.

Har du særlige ønsker, eller er der særlige omstændigheder omkring de vinduer, du skal have pudset, så er det blot vigtigt, at du informerer os om det, når du bestiller en vinduespudser. På den måde kan vi være sikre på, at vi kan tilbyde dig en optimal pris på din vinduespudsning.

Service, service, service


En stor del af vores koncept er at sørge for at levere den bedste service. Det gælder både når du skal bestille, når du vurderer dit tilbud og at du selvfølgelig er helt tilfreds med resultatet, når vinduespudseren har været forbi dig. Vi tror nemlig på, at det allervigtigste udover en god vinduespudsning er, at der er en god stemning og at vi møder hinanden med et smil.

Det vil derfor betyde meget, hvis du vil dele din oplevelse med Spejlblank med os. Så vi kan blive ved med at forbedre os og sikre os, at vores service er i top, og at hver gang vi sender en af vores vinduespudsere ud til et hjem i Odder, så efterlader han det med rene vinduer og en god oplevelse.

Professionelle vinduespudsere


Alle vores vinduespudsere i Odder har al den erfaring og ekspertise man kan ønske sig af en vinduespudser, og så er vi også stolte af at kunne sige, at de er flinke mennesker. Når du ser resultatet af vores vinduespudsning vil du forstå, at vores vinduespudsere er dygtige. For en dygtig vinduespudser forvandles det at gøre et vindue rent fra at være en besværlig opgave til at være en leg. Det er vigtigt, at de vinduespudsere, der kommer ud til vores kunder i Odder er vores ambassadører, og er med til at give den oplevelse, som vi står for.

Gode priser


Vi tilbyder billige vinduespudsning på abonnement i hele Odder. I vores optik, skal vinduespudsning være noget, som ikke slår hul i bunden af pengepungen.

Du kan nemt få et tilbud på en vinduespudsning fra Spejlblank ved at bruge klik-en-pris, som giver dig mulighed for at vælge de vinduer du har i din bolig. Når du har tilføjet dine vinduer vil du med det samme få et uforpligtende tilbud på en vinduespudser på abonnement til dit hjem i Odder.

Det betyder mere end du tror


Måske kender du følelsen af at kigge ud igennem dine vinduer og se hvor snavsede de er. Måske går du med tanken om, at du skal have pudset vinduer en eller anden dag og du ved hvor tydeligt snavset bliver når du kigger ud af stuevinduerne en solskinsdag. Lige meget hvad, så er et rent vindue altid bedre end et beskidt vindue. Det handler ikke kun om at få rene vinduer, men om hvordan det føles at have rene vinduer, at der kommer mere lys ind og at det pynter.

Vi glæder os til at pudse dine vinduer :-)

Vi er ikke så dumme som vi lyder...