Vinduespudser Nørrebro

TIL VORES STAMKUNDER Genbestil

Vælg mellem enkelt bestilling og abonnement

Bestil når det passer dig

ENKELT BESTILLING

FRA DKK 545 Pr. polering
 • Du vælger tid & dato
 • Afbestil op til 24 timer før
 • Vi kommer, når det passer dig
 • Bestil og få poleret samme dag
 • MULIGHED FOR BÅDE UD- OG INDVENDIG POLERING.
 • BESTIL IGEN INDENFOR 3 MÅNEDER OG FÅ DIN NÆSTE ORDRE TIL FRA-PRISEN

Mest for pengene

Abonnement

FRA DKK 103 Pr. polering
 • ALTID RENE VINDUER
 • SLIP FOR AT RINGE TIL VINDUESPUDSEREN
 • VÆLG MELLEM HVER 4., 8. eller 12. UGE.
 • REGELMÆSSIG POLERING GIVER ET FLOTTERE RESULTAT
 • ADVISERING SÅ DU VED HVORNÅR VI KOMMER Onsdagen inden den uge vinduespudseren kommer, modtager du en sms/email om, hvilken dag vi forventer at komme. Vær opmærksom på at dette kan ændre sig. Vi kommer dog ikke uanmeldt. vi sender nemlig en besked på dagen.
 • Kun udvendig polering
 • Kræver fri adgang til dine vinduer
 • Betal med MobilePay eller faktura

Miljøet gælder

VI PUDSER DINE VINDUER I
SVANEMÆRKET SÆBE ...


DER ER JO IKKE NOGET VED AT HAVE RENE RUDER, HVIS DER IKKE ER NOGET FLOT AT KIGGE UD PÅ. MILJØET ER VIGTIGT, OG VI GØR ALT HVAD VI KAN, FOR AT SKÅNE DET.

DERFOR BRUGER VI SVANEMÆRKET SÆBE. så få kemikalier som muligt - KNOFEDT kan alligevel KLARE det meste. og kludene? De bliver SElvfølgelig Vasket ved maks 30 grader.

YDERMERE ER VI STOLTE AF AT KUNNE SIGE, AT VI UDELUKKENDE KØRER I DE NYESTE OG MEST MILJØBEVIDSTE KØRETØJER. OG NÅR AFSTANDEN TILLADER DET, KOMMER VI I VORES EL-BILER.

Mobilepay picture

BETAL MED MOBILEPAY
efter udført polering

VI ELSKER MOBILEPAY. DET ER NEMT FOR dig - OG LANGT NEMMERE FOR OS.
Når vi har pudset dine vinduer, kan du betale med det samme. Vi sender selvfølgelig et købsbevis til din e-mail.

GIV EN SPEJLBLANK
VINDUESPUDSNING I GAVE

KENDER DU EN MED SNUSKEDE RUDER OG LIDT FOR MEGET OM ØRERNE? VI KOMMER GERNE OG GIVER EN HÅND.

VINDUESPUDSNING - Nørrebro

Skal du have et godt tilbud på spejlblanke vinduer, så er du kommet det helt rette sted hen. Bestil en vinduespudser i dag på få minutter.

Brug klik-en-pris til nemt og hurtigt at få et uforpligtende tilbud på en vinduespudser. Vi garanterer fair priser, god service og de nypolerede vinduer du ønsker dig.

Glade kunderVi arbejder for at få glade kunder, for når vi har glade kunder så betyder det at vi gør vores arbejde godt og at vores kunder vender tilbage.

Her kan du hvad vores kunder synes om vores vinduespudsere, vores vinduespudsning og vores service, så håber vi du også har lyst til at vi kommer ud og pudser dine vinduer på Nørrebro.

Få et uforpligtende 
tilbud med det samme

DET BLIVER IKKE LETTERE END DET HER. HOP IND OG VÆLG DINE VINDUER I GALLERIET, SÅ FÅR DU ET UFORPLIGTIGENDE TILBUD MED DET SAMME.

HAR du SPØRGSMÅL, ER I TVIVL, ELLER BARE lyst til en sludder, SÅ RING! VORES TELEFON ER ÅBEN alle HVERDAGE FRA 09:00 TIL 14:00.

Uforpligtende tilbud


Når du bruger klik-en-pris, skal du klikke på den type vinduer du har, hvor mange du har og hvordan de skal pudses. Start her.

Foretrækker du at snakke med os kan du ringe imellem 09:00 og 14:00 og få en tilbud og bestille en vinduespudser hvis du ønsker det.

Vinduespolering på abonnement på Nørrebro


Vinduespolering på abonnement er til dig som altid ønsker en god udsigt – til en skarp pris. Når du bestiller et abonnement, sparer du nemlig op til 50% sammenlignet med en enkelt bestilling.

Når du booker vinduespolering på abonnement på Nørrebro, får du også en gratis besigtigelse af dine vinduer. Du vælger selv dato og tid, hvor vi sammen kan gennemgå dine vinduer. Tilbuddet ved besigtigelsen er naturligvis 100% uforpligtende, så du kan altid sige nej tak.

Med et abonnement får du en fast aftale skræddersyet til dit behov. Du vælger selv et interval – hver 4., 8. eller 12. uge. Det er helt op til dig, dit behov og dine vinduer.

Gratis SMS-service! – Du skal selvfølgelig ikke overraskes af en vinduespudser og få morgenkaffen galt i halsen. Derfor sender vi altid en SMS i forvejen, så du ved hvornår vinduespudseren kommer og forkæler dine vinduer.

Klik her for at booke vinduespolering på abonnement på Nørrebro

Miljøvenlig vinduespudsning


Når vi tager ud på Nørrebro for at pudse vinduer, så gør vi det med svanemærket sæbe, der skåner miljøet. Vi bruger kun miljøvenlig sæbe fordi vi mener det er vigtigt at vi tager vare på miljøet og gør hvad vi kan for at være med til gøre en forskel.

Vinduespolering på Nørrebro


Det er helt sikkert, at Nørrebro er en af de mest fascinerende bydele. Alene en tur op og ned af Nørrebrogade tager én på kryds og tværs af grænser og giver et væld af indtryk fra nær og fjern. Der er Assistens Kirkegården, den lille by i byen på Jægersborggade, der bugner med kreative og inspirerende butikker, cafeer og restauranter i høj kvalitet. Der er nørrebroparken, hvor der er plads til afslapning, sport og leg. I det hele taget er Nørrebro fyldt med gode tilbud, fra lokale værtshuse til teatre, fra gode cocktail barer til trendy cafeer.

Det gode ved det hele er, at alle skal have pudset vinduer. Vores vinduespudsere servicerer hele Nørrebro fra Dronning Louises Bro til Nørrebro station og fra Åboulevard til Tagensvej. Vi nyder at besøge og være på Nørrebro og være med til at sørge for bydelen ser pæn ud, og at man kan se ind og ud af vinduerne. Har du brug for en vinduespudser, så håber vi du vil tage fat i os. Du kan få et uforpligtende tilbud på at få pudset dine vinduer lige nu.

Vi pudser det hele


Vi pudser vinduer for private, virksomheder og institutioner. Fra små lejligheder til villaer, skoler mm. Hos Spejlblank har vi mange års erfaring med alle typer opgaver og alle de redskaber til rådighed, som er nødvendige for at klare enhver opgave.

Så ingen vinduer er for store, for små eller for besværlige. Hos Spejlblank ser vi ingen problemer, kun gode udfordringer, og vi er klar til at tage enhver udfordring på vores skuldre. Har du en facade, et rosenvindue, et tagvindue eller andet der skal pudses, så hører vi meget gerne fra dig, så vi kan komme ud og sørge for det bliver poleret på bedste vis.

Dygtige vinduespudsere


Vores vinduespudsere er ikke kommet sovende til jobbet. Vores vinduespudsere er hos os fordi de er dygtige folk, der kan lide det de laver. Det betyder, at når der kommer en vinduespudser fra Spejlblank ud til din adresse på Nørrebro, så er dine vinduer helt rene når han går igen og forhåbentlig har du også haft en god oplevelse. Vi håber at du vil lade os høre, hvordan din oplevelse med Spejlblank har været, så vi kan blive ved med at glæde os over, at vi har dygtige vinduespudsere og glade kunder.

Fair priser


Når vi tilbyder fair priser, så gør vi det for at give vores kunder en stor værdi for pengene. Det betyder nemlig at vores kunder kommer tilbage, og at vi kan blive ved med at samle vores vinduespudsning på Nørrebro, så vi minimerer mængden af transport. Det vigtigt for os, at vi tilbyder et produkt, som vores kunder elsker, derfor tilbyder vi en god pris.

Ved at gøre det nemt at få et uforpligtende tilbud online har vi gjort det nemt for os selv og vores kunder at få en pris på en vinduespudsning, og på den måde gør vi hele processen nemmere og hurtigere både for vores kunder og for os. Det betyder, at vi kan holde prisen nede og stadig levere den gode service, som der følger med i at have et produkt, der er nemt at gå til.

Det skal være nemt at få pudset vinduer


Vi ved godt at det kan være omstændigt at sætte tid af til at pudse vinduer. At skulle forholde sig til vind og vejr, klenodier i vindueskarmen, og om man har den rigtige sæbe og svaber. Med Spejlblank er vinduespudsning ikke omstændigt. Tværtimod. Vi har nemlig gjort det at få en pris og bestille en vinduespudser nemt. Og vi sørger for at vinduerne bliver pudset til perfektion. Så i virkeligheden er der ikke særlig meget du skal tænke over. Vi oplever, at vores kunder på Nørrebro synes det er en gave, fordi de netop slipper for at skulle forholde sig til hvordan og hvorledes, men kun at deres vinduer bliver rene uden at de rører en finger.

Vi glæder os til at pudse dine vinduer :-)

Vi er ikke så dumme som vi lyder...