Vinduespudser lyngby

TIL VORES STAMKUNDER Genbestil

Kærligheden går begge veje

– OG GODE ANMELDELSER GÅR HELE VEJEN. ER DU I TVIVL OM DU SKAL RINGE TIL SPEJL BLANK?

VI KNOKLER DERUDAF, OG BESTRÆBER OS ALTID PÅ, AT GIVE JER EN GOD OPLEVELSE. FRA DEN FØRSTE TELEFONSAMTALE TIL DEN SIDSTE FUNKLENDE RUDE, ER I VORES FØRSTEPRIORITET.

Tjek VORES ANMELDELSER UD, OG SE OM DU ER ENIG. OG HVIS DU ER, SÅ HJÆLP OS MED AT SPREDE KÆRLIGHEDEN.

Miljøet gælder

VI PUDSER DINE VINDUER I
SVANEMÆRKET SÆBE ...


DER ER JO IKKE NOGET VED AT HAVE RENE RUDER, HVIS DER IKKE ER NOGET FLOT AT KIGGE UD PÅ. MILJØET ER VIGTIGT, OG VI GØR ALT HVAD VI KAN, FOR AT SKÅNE DET.

DERFOR BRUGER VI SVANEMÆRKET SÆBE. så få kemikalier som muligt - KNOFEDT kan alligevel KLARE det meste. og kludene? De bliver SElvfølgelig Vasket ved maks 30 grader.

YDERMERE ER VI STOLTE AF AT KUNNE SIGE, AT VI UDELUKKENDE KØRER I DE NYESTE OG MEST MILJØBEVIDSTE KØRETØJER. OG NÅR AFSTANDEN TILLADER DET, KOMMER VI I VORES EL-BILER.

Mobilepay picture

BETAL MED MOBILEPAY
efter udført polering

VI ELSKER MOBILEPAY. DET ER NEMT FOR dig, OG LANGT NEMMERE FOR OS.
Når vi har pudset dine vinduer, kan du betale med det samme. Vi sender selvfølgelig et købsbevis til dig - første hverdag efter vores besøg.

 Vores mobilepay-nummer er i øvrigt: 44606

GIV EN SPEJL BLANK
VINDUESPUDSNING I GAVE

KENDER DU EN MED SNUSKEDE RUDER OG LIDT FOR MEGET OM ØRERNE? VI KOMMER GERNE OG GIVER EN HÅND.

VINDUESPUDSNING - lyngby

Få lynhurtigt et uforpligtende tilbud på en professionel vinduespudsning, der med garanti vil gøre dine vinduer spejlblanke.

Det eneste du skal gøre er at klikke på den type vinduer du har derhjemme, så giver vi dig et tilbud og du har mulighed for at bestille en vinduespudser med det samme.

Den gode vinduespolering i Lyngby
Det er ikke nogen hemmelighed at vi er utrolig glade for vores kunder. Vi synes heller ikke det skal være nogen hemmelig hvad vores kunder synes om os.

Vi vil derfor gerne lade vores anmeldelser tale for sig selv. Vi håber selvfølgelig også at du vil dele din oplevelse med Spejl Blank med os, så vi kan blive ved med at gøre det bedre.

Få et uforpligtende 
tilbud med det samme

DET BLIVER IKKE LETTERE END DET HER. HOP IND OG VÆLG DINE VINDUER I GALLERIET, SÅ FÅR DU ET UFORPLIGTIGENDE TILBUD MED DET SAMME.

HAR du SPØRGSMÅL, ER I TVIVL, ELLER BARE lyst til en sludder, SÅ RING! VORES TELEFON ER ÅBEN alle HVERDAGE FRA 09:00 TIL 14:00.

Vi er med til at passe på miljøet
Vi har gennemgået vores forretning for mulige tiltag vi har kunne gøre for miljøet. Der er ingen tvivl om, at vi gør den største forskel ved at vælge miljøvenlig svanemærket sæbe. Det er det eneste vi bruger, og det eneste vi kommer til bruge med mindre der kommer et bedre produkt.

Vinduespudser til Lyngby
Når vores vinduespudsere tager ud og pudser vinduer I Lyngby er det utroligt vigtigt for os at vi efterlader vinduerne spejlblanke og vores kunde med en god oplevelse. Det er nemlig det vi lever af. Vi sætter pris på alle vores ture til Lyngby og vi tager enhver udfordring på os. Hvad enten det er butikker i Lyngbycentret, en villa, en lejlighed eller noget helt andet, så har vores professionelle vinduespudsere mod på at sørge for at vinduerne bliver poleret, så det er helt tydeligt hvad der sker på den anden side.

Har du en opgave i Lyngby du skal have løst, så håber vi du vil tage fat i os, så vi kan give dig et fordelagtigt tilbud.

Alle vores vinduespudsere er topprofessionelle og de går til enhver opgave med en ekspertise, der får arbejdet til at se meget nemmere ud end det er. For selvom det ser nemt ud, så er vinduespudsning et håndværk, der kan gøres godt og skidt. Det er fordi vores vinduespudsere har så meget erfaring og fordi vi har de rigtige remedier, den rigtige sæbe og det rigtige håndelag, at vi kan garantere at dine vinduer på adressen i Lyngby altid bliver helt rene.

Uforpligtende tilbud
Det eneste du skal gøre er at klikke på den type vinduer du har, så får du et tilbud vi håber du ikke kan sige nej til.

Du kan også ringe til os mellem 09:00 og 14:00 og få et uforpligtende tilbud over telefonen. Tilbuddet er ligeså godt, som hvis du klikkede dig til det.

Vi glæder os til at pudse dine vinduer :-)

Vi er ikke så dumme som vi lyder...