Vinduespudser Herlev

TIL VORES STAMKUNDER Genbestil

Vælg mellem enkelt bestilling og abonnement

Bestil når det passer dig

ENKELT BESTILLING

FRA DKK 545 Pr. polering
 • Du vælger tid & dato
 • Afbestil op til 24 timer før
 • Vi kommer, når det passer dig
 • Bestil og få poleret samme dag
 • MULIGHED FOR BÅDE UD- OG INDVENDIG POLERING.
 • BESTIL IGEN INDENFOR 3 MÅNEDER OG FÅ DIN NÆSTE ORDRE TIL FRA-PRISEN

Mest for pengene

Abonnement

FRA DKK 103 Pr. polering
 • ALTID RENE VINDUER
 • SLIP FOR AT RINGE TIL VINDUESPUDSEREN
 • VÆLG MELLEM HVER 4., 8. eller 12. UGE.
 • REGELMÆSSIG POLERING GIVER ET FLOTTERE RESULTAT
 • ADVISERING SÅ DU VED HVORNÅR VI KOMMER Onsdagen inden den uge vinduespudseren kommer, modtager du en sms/email om, hvilken dag vi forventer at komme. Vær opmærksom på at dette kan ændre sig. Vi kommer dog ikke uanmeldt. vi sender nemlig en besked på dagen.
 • Kun udvendig polering
 • Kræver fri adgang til dine vinduer
 • Betal med MobilePay eller faktura

Miljøet gælder

VI PUDSER DINE VINDUER I
SVANEMÆRKET SÆBE ...


DER ER JO IKKE NOGET VED AT HAVE RENE RUDER, HVIS DER IKKE ER NOGET FLOT AT KIGGE UD PÅ. MILJØET ER VIGTIGT, OG VI GØR ALT HVAD VI KAN, FOR AT SKÅNE DET.

DERFOR BRUGER VI SVANEMÆRKET SÆBE. så få kemikalier som muligt - KNOFEDT kan alligevel KLARE det meste. og kludene? De bliver SElvfølgelig Vasket ved maks 30 grader.

YDERMERE ER VI STOLTE AF AT KUNNE SIGE, AT VI UDELUKKENDE KØRER I DE NYESTE OG MEST MILJØBEVIDSTE KØRETØJER. OG NÅR AFSTANDEN TILLADER DET, KOMMER VI I VORES EL-BILER.

Mobilepay picture

BETAL MED MOBILEPAY
efter udført polering

VI ELSKER MOBILEPAY. DET ER NEMT FOR dig - OG LANGT NEMMERE FOR OS.
Når vi har pudset dine vinduer, kan du betale med det samme. Vi sender selvfølgelig et købsbevis til din e-mail.

GIV EN SPEJLBLANK
VINDUESPUDSNING I GAVE

KENDER DU EN MED SNUSKEDE RUDER OG LIDT FOR MEGET OM ØRERNE? VI KOMMER GERNE OG GIVER EN HÅND.

VINDUESPUDSNING - Herlev

Er det tid til at få pudset vinduerne derhjemme? Så klik på bestil en vinduespudser herunder, så får du et uforpligtende tilbud på en vinduespudsning på få minutter.

Det eneste du skal gøre er at klikke på den type vinduer du skal have pudset, hvor mange der skal pudses og hvilke sider de skal pudses på, så får du et tilbud.

Spejlblanke vinduer – tilfredse kunder


Vi tror på at når man tilbyder et godt produkt til sine kunder, så belønner ens kunder det med gode anmeldelser. Det kan vi efter fem år godt bekræfte.

Vi håber du vil kigge på vores anmeldelser, så du kan se at vi holder det vi lover. Vi håber også du vil dele din oplevelse med Spejl Blank.

Få et uforpligtende 
tilbud med det samme

DET BLIVER IKKE LETTERE END DET HER. HOP IND OG VÆLG DINE VINDUER I GALLERIET, SÅ FÅR DU ET UFORPLIGTIGENDE TILBUD MED DET SAMME.

HAR du SPØRGSMÅL, ER I TVIVL, ELLER BARE lyst til en sludder, SÅ RING! VORES TELEFON ER ÅBEN alle HVERDAGE FRA 09:00 TIL 14:00.

Svanemærket sæbe


Det er vigtigt at vi værner om miljøet. Hos Spejl Blank har vi gennemgået vores forretning for at vi kan få en grøn profil. Derfor har vi valgt at bruge en miljøvenlig og svanemærket sæbe, så vi ved, at vi gør det vi kan for at være med til at skåne miljøet.

Rene vinduer i Herlev


Hos Spejl Blank tilbyder vi professionel vinduespudsning i hele Herlev. Bestiller du en vinduespudser her på siden, så kommer vi ud til din adresse og sørger for at dine vinduer bliver helt rene. Alle vores vinduespudsere er professionelle, effektive og venlige, og vi garanterer en god oplevelse med alle vores medarbejdere. Vi pudser alle typer vinduer i Herlev om det er privat eller til en virksomhed, om det er en lejlighed eller en villa. Har du en særlig opgave håber vi, at du vil tage fat i os, så vi kan give dig et tilbud.

Vi håber på at høre fra dig, der har adresse i Herlev, og som har brug for at få pudset vinduer i den nærmeste fremtid. Her på siden får du lynhurtigt et fordelagtigt tilbud på en vinduespudser og du kan bestille lige med det samme.

Vinduespolering på abonnement i Herlev


Vinduespolering på abonnement er til dig som altid ønsker en god udsigt – til en skarp pris. Når du bestiller et abonnement, sparer du nemlig op til 50% sammenlignet med en enkelt bestilling.

Når du booker vinduespolering på abonnement i Herlev, får du også en gratis besigtigelse af dine vinduer. Du vælger selv dato og tid, hvor vi sammen kan gennemgå dine vinduer. Tilbuddet ved besigtigelsen er naturligvis 100% uforpligtende, så du kan altid sige nej tak.

Med et abonnement får du en fast aftale skræddersyet til dit behov. Du vælger selv et interval – hver 4., 8. eller 12. uge. Det er helt op til dig, dit behov og dine vinduer.

Gratis SMS-service! – Du skal selvfølgelig ikke overraskes af en vinduespudser og få morgenkaffen galt i halsen. Derfor sender vi altid en SMS’er i forvejen, så du ved hvornår vinduespudseren kommer og forkæler dine vinduer.

Klik her for at booke vinduespolering på abonnement i Herlev

Den bedste vinduespolering i Herlev


Kodeordene hos Spejl Blank er selvfølgelig rene vinduer, men vi håber på at være meget mere end det. Vi vil gerne være dem, der giver den bedste service, der gør det nemmest og bedst at få pudset vinduer. Derfor bestræber vi os også på at levere de bedste priser, så vi sikrer os at vores produkt er konkurrencedygtigt over hele linjen og at vores kunder ikke kan lade være med at vende tilbage til os.

Få et godt tilbud med det samme


Ved at bruge klik-en-pris er det super nemt for dig at få et uforpligtende tilbud på en vinduespudsning og bestille en vinduespudser med det samme.

Ring til os i tidsrummet 09:00-14:00, så hjælper en af vores dygtige medarbejdere dig med at få et godt tilbud og bestille en vinduespudser.

Vi glæder os til at pudse dine vinduer :-)

Vi er ikke så dumme som vi lyder...