Vinduespudser hellerup

TIL VORES STAMKUNDER Genbestil

Kærligheden går begge veje

– OG GODE ANMELDELSER GÅR HELE VEJEN. ER DU I TVIVL OM DU SKAL RINGE TIL SPEJL BLANK?

VI KNOKLER DERUDAF, OG BESTRÆBER OS ALTID PÅ, AT GIVE JER EN GOD OPLEVELSE. FRA DEN FØRSTE TELEFONSAMTALE TIL DEN SIDSTE FUNKLENDE RUDE, ER I VORES FØRSTEPRIORITET.

Tjek VORES ANMELDELSER UD, OG SE OM DU ER ENIG. OG HVIS DU ER, SÅ HJÆLP OS MED AT SPREDE KÆRLIGHEDEN.

Miljøet gælder

VI PUDSER DINE VINDUER I
SVANEMÆRKET SÆBE ...


DER ER JO IKKE NOGET VED AT HAVE RENE RUDER, HVIS DER IKKE ER NOGET FLOT AT KIGGE UD PÅ. MILJØET ER VIGTIGT, OG VI GØR ALT HVAD VI KAN, FOR AT SKÅNE DET.

DERFOR BRUGER VI SVANEMÆRKET SÆBE. så få kemikalier som muligt - KNOFEDT kan alligevel KLARE det meste. og kludene? De bliver SElvfølgelig Vasket ved maks 30 grader.

YDERMERE ER VI STOLTE AF AT KUNNE SIGE, AT VI UDELUKKENDE KØRER I DE NYESTE OG MEST MILJØBEVIDSTE KØRETØJER. OG NÅR AFSTANDEN TILLADER DET, KOMMER VI I VORES EL-BILER.

Mobilepay picture

BETAL MED MOBILEPAY
efter udført polering

VI ELSKER MOBILEPAY. DET ER NEMT FOR dig, OG LANGT NEMMERE FOR OS.
Når vi har pudset dine vinduer, kan du betale med det samme. Vi sender selvfølgelig et købsbevis til dig - første hverdag efter vores besøg.

 Vores mobilepay-nummer er i øvrigt: 44606

GIV EN SPEJL BLANK
VINDUESPUDSNING I GAVE

KENDER DU EN MED SNUSKEDE RUDER OG LIDT FOR MEGET OM ØRERNE? VI KOMMER GERNE OG GIVER EN HÅND.

VINDUESPUDSNING - hellerup

Trænger dine vinduer i Hellerup til en vinduespolering, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Få et tilbud på en professionel vinduespudser på få minutter.

Det har aldrig været nemmere at få et uforpligtende tilbud på en vinduespudsning. Klik på din vinduestype, hvor mange du har og hvordan de skal pudses, så får du et tilbud med det samme.

Vi er glade når vores kunder er glade


Der er to ting, der gør os fra Spejl Blank glade. Den ene er rene vinduer, den anden er tilfredse kunder. Sådan vil det altid være så længe vi pudser vinduer.

Derfor er vi utroligt stolte af de anmeldelser vi har fået inde på Trustpilot. Vi håber at du også vil dele din oplevelse med Spejl Blank når du har fået pudset dine vinduer.

Få et uforpligtende 
tilbud med det samme

DET BLIVER IKKE LETTERE END DET HER. HOP IND OG VÆLG DINE VINDUER I GALLERIET, SÅ FÅR DU ET UFORPLIGTIGENDE TILBUD MED DET SAMME.

HAR du SPØRGSMÅL, ER I TVIVL, ELLER BARE lyst til en sludder, SÅ RING! VORES TELEFON ER ÅBEN alle HVERDAGE FRA 09:00 TIL 14:00.

Vi står sammen om miljøet


Hos Spejl Blank kan vi nogen gang godt være bekymrede for miljøet. Vi tror på at vi alle sammen skal gøre hvad vi kan for at være med til at skabe mere bevidsthed om, at vi alle sammen sagtens kan gøre noget for skåne miljøet. Hos Spejl Blank bruger vi kun svanemærket miljøvenlig sæbe, fordi vi tror på en grøn fremtid.

Vinduespudsning i Hellerup


Vi elsker at pudse vinduer i Hellerup. I de snart fem år hvor Spejl Blank har pudset vinduer har vi altid sat utrolig stor pris på vores kunder i Hellerup. Det kommer vi til at blive ved med. For os er Hellerup en by, som ikke kun står for Strandvejen og at være tæt på vandet, men også cykelture til stranden om sommeren, en skøn dag med børnene i Experimentarium, Tuborgskiltet, is på havnen og alt hvad der ellers hører til en perfekt sommerdag. Når det er sagt, så pudser vi vinduer i Hellerup både sommer og vinter, forår og efterår. Vinduer skal pudses året rundt, og selvom det nogen gange er sjovere om sommeren, så er arbejdet mindst ligeså vigtigt om vinteren.

Så står du i din lejlighed, villa eller butik i Hellerup og kigger ud af et beskidt vindue, og har du måske i lidt for lang tid overvejet, at få det gjort selv, så er det her måske et lille hint om, at du skal prøve noget nyt. Hvis du vælger os så garanterer vi at dine vinduer bliver spejlblanke, at du ikke skal røre en finger og at der går lang tid inden du skal tænke på beskidte vinduer igen. Du kan allerede i dag få et uforpligtende tilbud på at få en af vores vinduespudsere ud til din adresse. Vi håber vi har vækket din interesse.

Professionelle vinduespudsere


Vores professionelle vinduespudsere har al den erfaring, ekspertise og de redskaber, der skal til for at pudse alle slags vinduer. Har du en opgave i Hellerup, som kræver kyndige hænder og stort overskud, så håber vi at du vil tage fat i os, så vi kan give dig et fordelagtigt tilbud på opgaven. Bruger du vores klik-en-pris kan du nemt klikke på de vinduer du skal have pudset, og vælge hvor mange der skal pudses samt på hvilke sider de skal pudses. Er der særlige omstændigheder eller andet, som vores vinduespudsere har behov for at vide omkring opgaven, så kan du tilføje en kommentar, så vi kan give dig et tilbud du forhåbentlig ikke kan sige nej til. Der er ikke en opgave der er for stor eller for lille for Spejl Blank.

Kun gode priser


Hos Spejl Blank er det vigtigt for os at tilbyde vores kunder et super godt produkt. Hvis et produkt skal være godt, så er det helt centralt, at der er en stor værdi for pengene. Vi håber, at når du kigger på hvad vores kunder synes om os, så vil du se, at det er noget vi lever op til. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har udviklet et system, som gør det nemt for vores kunder at få et tilbud på en vinduespudsning, fordi det også gør det nemt for os at give et tilbud. På den måde arbejder vi for at gøre det nemt, men også for at kunne tilbyde fordelagtige priser. I samme tråd gør vi alt hvad vi kan for at systematisere vores arbejdsdage i Hellerup, så vi har mindst mulig transport fra adresse til adresse, når vi er ude for at pudse vinduer. Vi vil gerne være så effektive som muligt, så vi kan tilbyde vores kunder de bedste priser. Og vi lover, at vi aldrig går ned på kvaliteten af vores vinduespudsning. Det er vores hjertebarn.

En god oplevelse


Når du møder Spejl Blank om det er på nettet, i telefonen eller en af vores vinduespudsere, så er det vigtigste for os at du har en god oplevelse. At du har en god oplevelse med vores produkt, med vores medarbejdere og med vores måde at være på. Vi er overbeviste om, at har man en positiv indstilling og er man imødekommende og professionel, så er man et rigtig godt sted. Så leverer man en god service, og leverer man en god service, så får man glade kunder. Vi gør alt hvad vi kan for at alle vores kunder i Hellerup skal have det så godt som overhovedet muligt. Det gør vi ved at sprede vores arbejdsglæde, vores respekt for vores håndværk, og vores målsætning om at pudse vinduerne helt rene for alle vores kunder i Hellerup.

Tilbud på vinduespolering i Hellerup


Få et uforpligtende tilbud på en vinduespudsning ved at bruge klik-en-pris. På den måde er det nemt for dig hurtigt at få en pris på at få pudset lige præcis dine vinduer.

Vi kan også give dig et tilbud over telefonen, så skal du bare ringe til os mellem 09:00 og 14:00, så hjælper en af vores medarbejdere med at lave et tilbud til dig.

Vi glæder os til at pudse dine vinduer :-)

Vi er ikke så dumme som vi lyder...