Vinduespudser glostrup

TIL VORES STAMKUNDER Genbestil

Kærligheden går begge veje

– OG GODE ANMELDELSER GÅR HELE VEJEN. ER DU I TVIVL OM DU SKAL RINGE TIL SPEJL BLANK?

VI KNOKLER DERUDAF, OG BESTRÆBER OS ALTID PÅ, AT GIVE JER EN GOD OPLEVELSE. FRA DEN FØRSTE TELEFONSAMTALE TIL DEN SIDSTE FUNKLENDE RUDE, ER I VORES FØRSTEPRIORITET.

Tjek VORES ANMELDELSER UD, OG SE OM DU ER ENIG. OG HVIS DU ER, SÅ HJÆLP OS MED AT SPREDE KÆRLIGHEDEN.

Miljøet gælder

VI PUDSER DINE VINDUER I
SVANEMÆRKET SÆBE ...


DER ER JO IKKE NOGET VED AT HAVE RENE RUDER, HVIS DER IKKE ER NOGET FLOT AT KIGGE UD PÅ. MILJØET ER VIGTIGT, OG VI GØR ALT HVAD VI KAN, FOR AT SKÅNE DET.

DERFOR BRUGER VI SVANEMÆRKET SÆBE. så få kemikalier som muligt - KNOFEDT kan alligevel KLARE det meste. og kludene? De bliver SElvfølgelig Vasket ved maks 30 grader.

YDERMERE ER VI STOLTE AF AT KUNNE SIGE, AT VI UDELUKKENDE KØRER I DE NYESTE OG MEST MILJØBEVIDSTE KØRETØJER. OG NÅR AFSTANDEN TILLADER DET, KOMMER VI I VORES EL-BILER.

Mobilepay picture

BETAL MED MOBILEPAY
efter udført polering

VI ELSKER MOBILEPAY. DET ER NEMT FOR dig, OG LANGT NEMMERE FOR OS.
Når vi har pudset dine vinduer, kan du betale med det samme. Vi sender selvfølgelig et købsbevis til dig - første hverdag efter vores besøg.

 Vores mobilepay-nummer er i øvrigt: 44606

GIV EN SPEJL BLANK
VINDUESPUDSNING I GAVE

KENDER DU EN MED SNUSKEDE RUDER OG LIDT FOR MEGET OM ØRERNE? VI KOMMER GERNE OG GIVER EN HÅND.

VINDUESPUDSNING - glostrup

Spejlblanke vinduer giver nyt liv til dit hjem eller virksomhed. Vi garanterer at hvis du bestiller en professionel vinduespudser, så får du et bedre resultat end hvis du gør det selv.

Du kan lige nu på få minutter, bruge klik-en-pris til at få et uforpligtende tilbud på en professionel vinduespudsning i dit hjem.

5-stjernet vinduespolering


Vi synes ikke, at du skal vælge Spejl Blank fordi vi siger det, men fordi du kan se, at dem der vælger os, er glade for deres valg.

For os er gode anmeldelser det der får os til at gøre vores bedste, både når det gælder vinduespudsning og service. Vi håber du vil kigge på vores anmeldelser, så håber vi du også får lyst til at blive en glad os tilfreds kunde.

Få et uforpligtende 
tilbud med det samme

DET BLIVER IKKE LETTERE END DET HER. HOP IND OG VÆLG DINE VINDUER I GALLERIET, SÅ FÅR DU ET UFORPLIGTIGENDE TILBUD MED DET SAMME.

HAR du SPØRGSMÅL, ER I TVIVL, ELLER BARE lyst til en sludder, SÅ RING! VORES TELEFON ER ÅBEN alle HVERDAGE FRA 09:00 TIL 14:00.

Miljøvenlig sæbe


Når vi bruger svanemærket sæbe, der skåner miljøet, så sørger vi for at vinduer ikke bare bliver rene, men også vi og vores kunder har en ren samvittighed. For vi mener at det er centralt når vi kan gøre en forskel, lige meget hvor lille den er, så vil vi gerne gøre noget for miljøet.

Bedste vinduespudsning i Glostrup


Har dine vinduer i Glostrup brug for en ordentlig omgang rengøring og har du ikke selv lyst til at stå for det, så synes vi at du skal overveje at prøve en vinduespudser fra Spejl Blank. Vi pudser alle typer af vinduer, om det er oppe eller nede, om de er store eller små. Så lige meget hvor du bor i Glostrup, så håber vi at du vil bruge klik-en-pris og bestille en vinduespudser til dit hjem. Har du travlt, så gør vi alt hvad vi kan for at du kan have en vinduespudser forbi din adresse inden for tre hverdage.

Har du en særlig opgave, så anbefaler vi, at du tager fat i os og skriver hvad opgaven drejer sig om og beskriver de vinduer, der skal pudses. Så sørger vi for, at du får et tilbud på din vinduespudsning.

Dygtige vinduespudsere


Alle vores vinduespudsere er dedikerede og professionelle, og de sørger med garanti for, at dine vinduer bliver spejlblanke. Det vil sige, at vores vinduespudsere sørger for at du får de rene vinduer, som du gik efter.

Service er vigtigt


En ting er, at dine vinduer bliver rene, noget andet er at det er nemt og til den rigtige pris. Det er det vi kalder service. For os er det kernen i vores forretning, at vi ikke kun efterlader dit hjem med nypudsede vinduer, men også med en god oplevelse.

Få et uforpligtende tilbud i dag


Bruger du vores tilbudsfunktion skal du blot klikke på de vinduer du skal have pudset, hvor mange der er, og om de skal pudses både inde og ude, så får du et tilbud med det samme.

Du kan også ringe til os mellem 09:00 og 14:00, så får du et uforpligtende tilbud af en af vores medarbejdere og du kan bestille en vinduespudser med det samme.

Vi glæder os til at pudse dine vinduer :-)

Vi er ikke så dumme som vi lyder...