Vinduespudser dragør

TIL VORES STAMKUNDER Genbestil

Kærligheden går begge veje

– OG GODE ANMELDELSER GÅR HELE VEJEN. ER DU I TVIVL OM DU SKAL RINGE TIL SPEJL BLANK?

VI KNOKLER DERUDAF, OG BESTRÆBER OS ALTID PÅ, AT GIVE JER EN GOD OPLEVELSE. FRA DEN FØRSTE TELEFONSAMTALE TIL DEN SIDSTE FUNKLENDE RUDE, ER I VORES FØRSTEPRIORITET.

Tjek VORES ANMELDELSER UD, OG SE OM DU ER ENIG. OG HVIS DU ER, SÅ HJÆLP OS MED AT SPREDE KÆRLIGHEDEN.

Miljøet gælder

VI PUDSER DINE VINDUER I
SVANEMÆRKET SÆBE ...


DER ER JO IKKE NOGET VED AT HAVE RENE RUDER, HVIS DER IKKE ER NOGET FLOT AT KIGGE UD PÅ. MILJØET ER VIGTIGT, OG VI GØR ALT HVAD VI KAN, FOR AT SKÅNE DET.

DERFOR BRUGER VI SVANEMÆRKET SÆBE. så få kemikalier som muligt - KNOFEDT kan alligevel KLARE det meste. og kludene? De bliver SElvfølgelig Vasket ved maks 30 grader.

YDERMERE ER VI STOLTE AF AT KUNNE SIGE, AT VI UDELUKKENDE KØRER I DE NYESTE OG MEST MILJØBEVIDSTE KØRETØJER. OG NÅR AFSTANDEN TILLADER DET, KOMMER VI I VORES EL-BILER.

Mobilepay picture

BETAL MED MOBILEPAY
efter udført polering

VI ELSKER MOBILEPAY. DET ER NEMT FOR dig, OG LANGT NEMMERE FOR OS.
Når vi har pudset dine vinduer, kan du betale med det samme. Vi sender selvfølgelig et købsbevis til dig - første hverdag efter vores besøg.

 Vores mobilepay-nummer er i øvrigt: 44606

GIV EN SPEJL BLANK
VINDUESPUDSNING I GAVE

KENDER DU EN MED SNUSKEDE RUDER OG LIDT FOR MEGET OM ØRERNE? VI KOMMER GERNE OG GIVER EN HÅND.

VINDUESPUDSNING - dragør

Vi sørger for at det er nemt for dig der bor i Dragør at få et uforpligtende tilbud på en vinduespudser. Vi tilbyder altid gode priser og god service.

Klik neden for, hvis du hurtigt vil have et uforpligtende tilbud på at få en professionel vinduespudser ud til din adresse.

Gode vinduespudsere - gode anmeldelser


Hos Spejl Blank gør vi en dyd ud af at levere et godt produkt til vores kunder. Det gør vi fordi vi ved hvor vigtigt det er at vores kunder kan lide os.

Anmeldelserne taler deres tydelige sprog, og det er tydeligt, at vores kunder sætter pris på vores produkt og vores service. For os er vores kunders holdning det der holder os i gang, og forsikrer os om at vi gør et godt stykke arbejde.

Få et uforpligtende 
tilbud med det samme

DET BLIVER IKKE LETTERE END DET HER. HOP IND OG VÆLG DINE VINDUER I GALLERIET, SÅ FÅR DU ET UFORPLIGTIGENDE TILBUD MED DET SAMME.

HAR du SPØRGSMÅL, ER I TVIVL, ELLER BARE lyst til en sludder, SÅ RING! VORES TELEFON ER ÅBEN alle HVERDAGE FRA 09:00 TIL 14:00.

Svanemærket sæbe


Hos Spejl Blank er vores holdning at vi skal passe på miljøet. Derfor har vi truffet et valg om kun at bruge miljøvenlig svanemærket sæbe. Det har vi gjort fordi vi tror på, at alle de små ting vi gør for at tage ansvar for den verden vi lever i har en stor betydning også selvom det kun virker som en lille ting.

Vinduespudsning i Dragør


Spejl Blank tilbyder effektiv og billig vinduespudsning i Dragør. Vi pudser alle typer vinduer og alle vores vinduespudsere er professionelle. Vi har et mål om, at når vi kommer hjem til vores kunder, så skal vi give en optimal vinduespudsning og en god oplevelse. Det gør vi fordi service er en central del af et godt produkt.

Vil du have et uforpligtende tilbud?


Du kan allerede nu bruge klik-en-pris til at få et tilbud på, hvad det vil koste at få en vinduespudser ud til dig. Du skal bare vælge hvilke og hvor mange vinduer du har, der skal pudses.

Vil du hellere snakke med os, så ring mellem 09:00-14:00, så sørger vi for du får et tilbud, og at du får mulighed for at bestille en vinduespudser med det samme.

Vi glæder os til at pudse dine vinduer :-)

Vi er ikke så dumme som vi lyder...