Vinduespudser charlottenlund

TIL VORES STAMKUNDER Genbestil

Kærligheden går begge veje

– OG GODE ANMELDELSER GÅR HELE VEJEN. ER DU I TVIVL OM DU SKAL RINGE TIL SPEJL BLANK?

VI KNOKLER DERUDAF, OG BESTRÆBER OS ALTID PÅ, AT GIVE JER EN GOD OPLEVELSE. FRA DEN FØRSTE TELEFONSAMTALE TIL DEN SIDSTE FUNKLENDE RUDE, ER I VORES FØRSTEPRIORITET.

Tjek VORES ANMELDELSER UD, OG SE OM DU ER ENIG. OG HVIS DU ER, SÅ HJÆLP OS MED AT SPREDE KÆRLIGHEDEN.

Miljøet gælder

VI PUDSER DINE VINDUER I
SVANEMÆRKET SÆBE ...


DER ER JO IKKE NOGET VED AT HAVE RENE RUDER, HVIS DER IKKE ER NOGET FLOT AT KIGGE UD PÅ. MILJØET ER VIGTIGT, OG VI GØR ALT HVAD VI KAN, FOR AT SKÅNE DET.

DERFOR BRUGER VI SVANEMÆRKET SÆBE. så få kemikalier som muligt - KNOFEDT kan alligevel KLARE det meste. og kludene? De bliver SElvfølgelig Vasket ved maks 30 grader.

YDERMERE ER VI STOLTE AF AT KUNNE SIGE, AT VI UDELUKKENDE KØRER I DE NYESTE OG MEST MILJØBEVIDSTE KØRETØJER. OG NÅR AFSTANDEN TILLADER DET, KOMMER VI I VORES EL-BILER.

Mobilepay picture

BETAL MED MOBILEPAY
efter udført polering

VI ELSKER MOBILEPAY. DET ER NEMT FOR dig, OG LANGT NEMMERE FOR OS.
Når vi har pudset dine vinduer, kan du betale med det samme. Vi sender selvfølgelig et købsbevis til dig - første hverdag efter vores besøg.

 Vores mobilepay-nummer er i øvrigt: 44606

GIV EN SPEJL BLANK
VINDUESPUDSNING I GAVE

KENDER DU EN MED SNUSKEDE RUDER OG LIDT FOR MEGET OM ØRERNE? VI KOMMER GERNE OG GIVER EN HÅND.

VINDUESPUDSNING - charlottenlund

Få pudset dine vinduer godt og grundigt med Spejl Blank. Vi har gjort det nemt for dig at komme i gang, få et tilbud og bestille en vinduespudsning.

Brug klik-en-pris til at fortælle os lidt om hvilke vinduer du har der skal pudses, hvor mange du har og hvordan de skal pudses, så får du lynhurtig et uforpligtende tilbud på en vinduespudsning.

Hør hvad vores kunder siger


Det er ofte bedst at man ikke behøver at sælge sig selv. Derfor har vi satset på at gøre vores kunder glade, så de kunne hjælpe os med det.

Vi er stolte af, at vores kunder er glade for os, og vi håber at du vil læse hvad de siger om Spejl Blank og vores vinduespudsning.

Få et uforpligtende 
tilbud med det samme

DET BLIVER IKKE LETTERE END DET HER. HOP IND OG VÆLG DINE VINDUER I GALLERIET, SÅ FÅR DU ET UFORPLIGTIGENDE TILBUD MED DET SAMME.

HAR du SPØRGSMÅL, ER I TVIVL, ELLER BARE lyst til en sludder, SÅ RING! VORES TELEFON ER ÅBEN alle HVERDAGE FRA 09:00 TIL 14:00.

Vinduespolering i Charlottenlund


Få et uforpligtende tilbud på en vinduespudsning i dag. Går du ind og klikker din pris får du med det samme et tilbud på en vinduespudser du kan bestille.

Du kan også ringe til os mellem 09:00 og 14:00 alle hverdage, så får du et tilbud af en af vores medarbejdere og du kan bestille en vinduespudser på den måde.

Vi passer på miljøet


Det er vigtigt at vi passer på miljøet. For vores egen og for fremtidige generationers skyld. På den baggrund har vi valgt kun at bruge miljøvenlig og svanemærket sæbe. Dermed håber vi, at vi sammen med vores kunder kan være med til at gøre en lille forskel for miljøet.

Vinduespudsning i Charlottenlund


Hos Spejl Blank sætter vi stor pris på alle vores kunder i Charlottenlund. Vi gør alt hvad vi kan for at gøre alle vores kunder glade og vi tror på at alle har glæde af nypudsede vinduer. Vi tilbyder topprofessionelle vinduespudsere, der kommer ud til jeres adresse og pudser vinduer af alle afarter, typer og størrelser.

Når du bestiller en vinduespudser fra Spejl Blank til din adresse i Charlottenlund, garanterer vi at alt går godt og glat, og at når vinduespudseren siger farvel, så har du de reneste vinduer i byen. Vi tror på, at jo bedre en service vi leverer, jo renere vinduer, jo bedre en pris og jo mere personlighed des bedre en forretning har vi.

Vi glæder os til at pudse dine vinduer :-)

Vi er ikke så dumme som vi lyder...