Vinduespudser Brønshøj

TIL VORES STAMKUNDER Genbestil

Vælg mellem enkelt bestilling og abonnement

Bestil når det passer dig

ENKELT BESTILLING

FRA DKK 545 Pr. polering
 • Du vælger tid & dato
 • Afbestil op til 24 timer før
 • Vi kommer, når det passer dig
 • Bestil og få poleret samme dag
 • MULIGHED FOR BÅDE UD- OG INDVENDIG POLERING.
 • BESTIL IGEN INDENFOR 3 MÅNEDER OG FÅ DIN NÆSTE ORDRE TIL FRA-PRISEN

Mest for pengene

Abonnement

FRA DKK 103 Pr. polering
 • ALTID RENE VINDUER
 • SLIP FOR AT RINGE TIL VINDUESPUDSEREN
 • VÆLG MELLEM HVER 4., 8. eller 12. UGE.
 • REGELMÆSSIG POLERING GIVER ET FLOTTERE RESULTAT
 • ADVISERING SÅ DU VED HVORNÅR VI KOMMER Onsdagen inden den uge vinduespudseren kommer, modtager du en sms/email om, hvilken dag vi forventer at komme. Vær opmærksom på at dette kan ændre sig. Vi kommer dog ikke uanmeldt. vi sender nemlig en besked på dagen.
 • Kun udvendig polering
 • Kræver fri adgang til dine vinduer
 • Betal med MobilePay eller faktura

Miljøet gælder

VI PUDSER DINE VINDUER I
SVANEMÆRKET SÆBE ...


DER ER JO IKKE NOGET VED AT HAVE RENE RUDER, HVIS DER IKKE ER NOGET FLOT AT KIGGE UD PÅ. MILJØET ER VIGTIGT, OG VI GØR ALT HVAD VI KAN, FOR AT SKÅNE DET.

DERFOR BRUGER VI SVANEMÆRKET SÆBE. så få kemikalier som muligt - KNOFEDT kan alligevel KLARE det meste. og kludene? De bliver SElvfølgelig Vasket ved maks 30 grader.

YDERMERE ER VI STOLTE AF AT KUNNE SIGE, AT VI UDELUKKENDE KØRER I DE NYESTE OG MEST MILJØBEVIDSTE KØRETØJER. OG NÅR AFSTANDEN TILLADER DET, KOMMER VI I VORES EL-BILER.

Mobilepay picture

BETAL MED MOBILEPAY
efter udført polering

VI ELSKER MOBILEPAY. DET ER NEMT FOR dig - OG LANGT NEMMERE FOR OS.
Når vi har pudset dine vinduer, kan du betale med det samme. Vi sender selvfølgelig et købsbevis til din e-mail.

GIV EN SPEJLBLANK
VINDUESPUDSNING I GAVE

KENDER DU EN MED SNUSKEDE RUDER OG LIDT FOR MEGET OM ØRERNE? VI KOMMER GERNE OG GIVER EN HÅND.

VINDUESPUDSNING - Brønshøj

Det skal være nemt og billigt at få pudset vinduer. Få et uforpligtende tilbud på en professionel vinduespolering i Brønshøj på få minutter lige her.

Når du klikker på den type vinduer du har i dit hjem, og vælger hvor mange du har og hvilke sider se skal pudses på får du et tilbud og kan bestille en vinduespudser med det samme.

Vinduespudsere i verdensklasseDet allervigtigste for os hos Spejl Blank er at vores kunder er glade. Vi tror vores kunder bliver glade når vi kun leverer vinduespudsning og service i verdensklase.

Vi er stolte når vi gang på gang oplever, at vores kunder virkelig er glade for vores arbejde, vores service og ikke mindst vores vinduespudsning. Se anmeldelserne her.

Få et uforpligtende 
tilbud med det samme

DET BLIVER IKKE LETTERE END DET HER. HOP IND OG VÆLG DINE VINDUER I GALLERIET, SÅ FÅR DU ET UFORPLIGTIGENDE TILBUD MED DET SAMME.

HAR du SPØRGSMÅL, ER I TVIVL, ELLER BARE lyst til en sludder, SÅ RING! VORES TELEFON ER ÅBEN alle HVERDAGE FRA 09:00 TIL 14:00.

Billig vinduespudsning?


For os er det vigtigt, at vi ikke kun tilbyder en sublim vinduespudsning og byens bedste service, men også at vi er konkurrencedygtige på prisen. Få et uforpligtende tilbud her.

Du kan også vælge at ringe til os mellem 09:00 og 14:00, så får du et godt tilbud på en vinduespudser, som du kan bestille med det samme.

Vinduespolering på abonnement i Brønshøj


Vinduespolering på abonnement er til dig som altid ønsker en god udsigt – til en skarp pris. Når du bestiller et abonnement, sparer du nemlig op til 50% sammenlignet med en enkelt bestilling.

Når du booker vinduespolering på abonnement i Brønshøj, får du også en gratis besigtigelse af dine vinduer. Du vælger selv dato og tid, hvor vi sammen kan gennemgå dine vinduer. Tilbuddet ved besigtigelsen er naturligvis 100% uforpligtende, så du kan altid sige nej tak.

Med et abonnement får du en fast aftale skræddersyet til dit behov. Du vælger selv et interval – hver 4., 8. eller 12. uge. Det er helt op til dig, dit behov og dine vinduer.

Gratis SMS-service! – Du skal selvfølgelig ikke overraskes af en vinduespudser og få morgenkaffen galt i halsen. Derfor sender vi altid en SMS i forvejen, så du ved hvornår vinduespudseren kommer og forkæler dine vinduer.

Klik her for at booke vinduespolering på abonnement i Brønshøj

Brønshøj værner om miljøet


I dag lægger mange vægt på en miljøvenlig profil. Det gør vi også hos Spejl Blank. Vi sørger nemlig for kun at bruge svanemærket miljøvenlig sæbe når vi pudser vinduer. Vi skal gøre fælles front for miljøet og satse på at mange bække små virkelig gør en stor å.

Alle Brønshøjs vinduer


Vi pudser alle typer vinduer, uafhængigt af størrelse, form og antal. Vi pudser indenfor og udenfor, og kan også tage os af f.eks. spejle eller andet indendørs, der kræver en kærlig hånd for få sin gamle glans tilbage. Som man siger, er det bedste udstyr det halve arbejde. En dygtig håndværker udgør den anden halvdel. Vi har adgang til det bedste udstyr og de bedste vinduespudsere og derfor kan vi levere professionel vinduespudsning til en billig pris i Brønshøj. Vi bestræber os på altid at kunne komme til din adresse hele året rundt alle ugens dage inden for tre hverdage. Lige meget om du bor eller arbejde i Brønshøj, så fortjener du spejlblanke vinduer at kigge ud og ind af. Brønshøjvej, Brønshøj Torv, Brønshøjsgårdsvej, Brønshøjsholm Allé, Brønshøj Kirkevej, Brønshøj Strandvej... For at gøre en lang historie kort: Vi dækker hele Brønshøj :)

Ikke så let som det ser ud


Selvom vinduespudsning kan virke som en nem og hurtig opgave, så er det et håndværk, som ikke får den anerkendelse som det fortjener. Hvis du selv har forsøgt at pudse et vindue med de remedier du har liggende derhjemme, så vil du vide, at der ikke skal så meget til før resultatet ikke bliver det man havde håbet på. Det kan skyldes svaberen, at det ikke bliver gjort hurtigt nok, at sæben ikke er den rigtige, at vejret driller og så videre. Kort sagt, så er vinduespudsning ikke så let som det ser ud, og hos Spejl Blank kan vi virkelig få det til at se let ud. Derfor anbefaler vi, at hvis du ikke har prøvet at få en vinduespudser ud, at du giver det en chance, så du med egne øjne kan glæde dig over det veludførte arbejde og ikke mindst resultatet.

De bedste priser i Brønshøj


Vores mål med Spejl Blank er at være de bedste vinduespudsere i byen. Men ikke nok med det. Vi vil også være dem der tilbyder de bedste priser. Det gør vi ved at gøre det nemt for vores kunder at få en pris på en vinduespudsning. Det kan man nemlig gøre online ved at bruge det vi kalder klik-en-pris, som giver dig mulighed for at finde de vinduer du har på din adresse i Brønshøj, at vælge hvor mange du har af dem, og om de skal pudses på ydersiden og indersiden, eller kun en af siderne. På den måde får vi hurtigt en idé om hvad for en opgave du skal have løst og kan give dig et uforpligtende tilbud på opgaven på få sekunder. Det betyder at vi sparer tid og derfor kan tilbyde en god pris.
Har du en særlig opgave, et særligt vindue eller en særlig forespørgsel har du mulighed for at knytte en kommentar til den vinduespudsning du skal have foretaget, så vender vi tilbage med et skræddersyet uforpligtende tilbud på den opgave du har stillet.

Vi lever af glade kunder


En god kunde er en glad kunde. Vi har kun et mål når vi kører ud for at pudse vinduer i Brønshøj, og det er, at når vi siger farvel til hver eneste af vores kunder, så er det en glad kunde vi siger farvel til. Vores erfaring siger, at jo flere glade kunder vi har, jo flere kunder har vi, derfor håber vi at du også vil overveje at blive en af vores glade kunder. Hvis du vil høre det fra vores eksisterende kunder, så håber vi du vil gå ind og se vores anmeldelser på Trustpilot. De er ikke så dårlige, hvis vi selv skal sige det.

Vi glæder os til at pudse dine vinduer :-)

Vi er ikke så dumme som vi lyder...