Vinduespudser birkerød

TIL VORES STAMKUNDER Genbestil

Kærligheden går begge veje

– OG GODE ANMELDELSER GÅR HELE VEJEN. ER DU I TVIVL OM DU SKAL RINGE TIL SPEJL BLANK?

VI KNOKLER DERUDAF, OG BESTRÆBER OS ALTID PÅ, AT GIVE JER EN GOD OPLEVELSE. FRA DEN FØRSTE TELEFONSAMTALE TIL DEN SIDSTE FUNKLENDE RUDE, ER I VORES FØRSTEPRIORITET.

Tjek VORES ANMELDELSER UD, OG SE OM DU ER ENIG. OG HVIS DU ER, SÅ HJÆLP OS MED AT SPREDE KÆRLIGHEDEN.

Miljøet gælder

VI PUDSER DINE VINDUER I
SVANEMÆRKET SÆBE ...


DER ER JO IKKE NOGET VED AT HAVE RENE RUDER, HVIS DER IKKE ER NOGET FLOT AT KIGGE UD PÅ. MILJØET ER VIGTIGT, OG VI GØR ALT HVAD VI KAN, FOR AT SKÅNE DET.

DERFOR BRUGER VI SVANEMÆRKET SÆBE. så få kemikalier som muligt - KNOFEDT kan alligevel KLARE det meste. og kludene? De bliver SElvfølgelig Vasket ved maks 30 grader.

YDERMERE ER VI STOLTE AF AT KUNNE SIGE, AT VI UDELUKKENDE KØRER I DE NYESTE OG MEST MILJØBEVIDSTE KØRETØJER. OG NÅR AFSTANDEN TILLADER DET, KOMMER VI I VORES EL-BILER.

Mobilepay picture

BETAL MED MOBILEPAY
efter udført polering

VI ELSKER MOBILEPAY. DET ER NEMT FOR dig, OG LANGT NEMMERE FOR OS.
Når vi har pudset dine vinduer, kan du betale med det samme. Vi sender selvfølgelig et købsbevis til dig - første hverdag efter vores besøg.

 Vores mobilepay-nummer er i øvrigt: 44606

GIV EN SPEJL BLANK
VINDUESPUDSNING I GAVE

KENDER DU EN MED SNUSKEDE RUDER OG LIDT FOR MEGET OM ØRERNE? VI KOMMER GERNE OG GIVER EN HÅND.

VINDUESPUDSNING - birkerød

Vi synes at dine vinduer skal være spejlblanke. Derfor har vi gjort det nemt for dig at få en pris på en vinduespudsning og bestille en vinduespudser.

Du kan gå i gang lige nu, ved at klikke på den type vinduer du har derhjemme, vælge hvordan de skal pudses, så får du et uforpligtende tilbud på få minutter.

Vores kunder siger vi er gode


Vi ville aldrig sige vi var gode, hvis ikke vi havde noget at bygge det op omkring. Det har vi fordi vi har gjort alt hvad vi kunne for at få gode anmeldelser.

Vi har de bedste vinduespudsere og vi gør hvad vi kan for at levere den bedste service og at give vores kunder den bedste oplevelse.

Få et uforpligtende 
tilbud med det samme

DET BLIVER IKKE LETTERE END DET HER. HOP IND OG VÆLG DINE VINDUER I GALLERIET, SÅ FÅR DU ET UFORPLIGTIGENDE TILBUD MED DET SAMME.

HAR du SPØRGSMÅL, ER I TVIVL, ELLER BARE lyst til en sludder, SÅ RING! VORES TELEFON ER ÅBEN alle HVERDAGE FRA 09:00 TIL 14:00.

Svanemærket sæbe


Når vi har valgt kun at bruge svanemærket og miljørigtig sæbe, så har vi gjort det fordi vi som virksomhed har et ansvar for at være med til at skåne miljøet. Vi håber på, at vi med tiden kan blive ved med lave tiltag, der ikke kun kommer vores kunder til gode, men som også gør noget for miljøet.

Vinduespolering i Birkerød


Vi har nogen af vores allerbedste kunder i Birkerød, og vores professionelle vinduespudsere nyder altid deres opgaver i byen. Hos Spejl Blank gør vi en dyd ud af altid at levere den bedste service, den bedste vinduespudsning og at gøre det med et glimt i øjet. Vi elsker vores arbejde og vi ser ikke nogen grund til at vi ikke skal sprede den glæde til vores kunder.

Vi pudser alle vinduer


Hos Spejl Blank har vi folkene, udstyret og ressourcerne til at klare alle typer opgaver. Så ligegyldig hvordan dine vinduer ser ud og hvor beskidte de er, så er det en opgave vi kan løse. Vi håber derfor du vil tage fat i os, så vi kan give dig et fordelagtigt tilbud på at få dine vinduer pudset helt blanke. Det skal være nemt at få fat i os, og vi gør hvad vi kan på at kunne levere en vinduespudsning allerede inden for tre dage.

Få et godt tilbud i dag


Få et godt tilbud på en professionel vinduespudsning på din adresse i Birkerød. Brug klik-en-pris og du kan have et tilbud på få minutter.

Du kan også bare ringe fra 09:00-14:00. Så kan du snakke med en af vores venlige medarbejdere og få et tilbud på en vinduespolering på gammeldags manér.

Vi glæder os til at pudse dine vinduer :-)

Vi er ikke så dumme som vi lyder...