Vinduespudser Amager

TIL VORES STAMKUNDER Genbestil

Vælg mellem enkelt bestilling og abonnement

Bestil når det passer dig

ENKELT BESTILLING

FRA DKK 545 Pr. polering
 • Du vælger tid & dato
 • Afbestil op til 24 timer før
 • Vi kommer, når det passer dig
 • Bestil og få poleret samme dag
 • MULIGHED FOR BÅDE UD- OG INDVENDIG POLERING.
 • BESTIL IGEN INDENFOR 3 MÅNEDER OG FÅ DIN NÆSTE ORDRE TIL FRA-PRISEN

Mest for pengene

Abonnement

FRA DKK 103 Pr. polering
 • ALTID RENE VINDUER
 • SLIP FOR AT RINGE TIL VINDUESPUDSEREN
 • VÆLG MELLEM HVER 4., 8. eller 12. UGE.
 • REGELMÆSSIG POLERING GIVER ET FLOTTERE RESULTAT
 • ADVISERING SÅ DU VED HVORNÅR VI KOMMER Onsdagen inden den uge vinduespudseren kommer, modtager du en sms/email om, hvilken dag vi forventer at komme. Vær opmærksom på at dette kan ændre sig. Vi kommer dog ikke uanmeldt. vi sender nemlig en besked på dagen.
 • Kun udvendig polering
 • Kræver fri adgang til dine vinduer
 • Betal med MobilePay eller faktura

Miljøet gælder

VI PUDSER DINE VINDUER I
SVANEMÆRKET SÆBE ...


DER ER JO IKKE NOGET VED AT HAVE RENE RUDER, HVIS DER IKKE ER NOGET FLOT AT KIGGE UD PÅ. MILJØET ER VIGTIGT, OG VI GØR ALT HVAD VI KAN, FOR AT SKÅNE DET.

DERFOR BRUGER VI SVANEMÆRKET SÆBE. så få kemikalier som muligt - KNOFEDT kan alligevel KLARE det meste. og kludene? De bliver SElvfølgelig Vasket ved maks 30 grader.

YDERMERE ER VI STOLTE AF AT KUNNE SIGE, AT VI UDELUKKENDE KØRER I DE NYESTE OG MEST MILJØBEVIDSTE KØRETØJER. OG NÅR AFSTANDEN TILLADER DET, KOMMER VI I VORES EL-BILER.

Mobilepay picture

BETAL MED MOBILEPAY
efter udført polering

VI ELSKER MOBILEPAY. DET ER NEMT FOR dig - OG LANGT NEMMERE FOR OS.
Når vi har pudset dine vinduer, kan du betale med det samme. Vi sender selvfølgelig et købsbevis til din e-mail.

GIV EN SPEJLBLANK
VINDUESPUDSNING I GAVE

KENDER DU EN MED SNUSKEDE RUDER OG LIDT FOR MEGET OM ØRERNE? VI KOMMER GERNE OG GIVER EN HÅND.

VINDUESPUDSNING - Amager

Når du vælger Spejlblank til at pudse dine vinduer, så sørger vi for at gøre det hele nemt, og at dine vinduer bliver helt rene til en god pris.

Du bruger klik-en-pris ved at klikke på den type vinduer du har derhjemme, vælge hvor mange du har og hvilke sider de skal pudses på, så får du et uforpligtende tilbud med det samme.

Vi har de bedste kunder


Vi gør alt hvad vi kan for at gøre vores kunder glade. Det gør vi ved at have de bedste vinduespudsere på Amager, og at hver og en af dem elsker deres job.

Heldigvis kan vi se på anmeldelserne at det går rigtig godt. Det gør det fordi vi er overbevist om, at vi har de bedste kunder!

Få et uforpligtende 
tilbud med det samme

DET BLIVER IKKE LETTERE END DET HER. HOP IND OG VÆLG DINE VINDUER I GALLERIET, SÅ FÅR DU ET UFORPLIGTIGENDE TILBUD MED DET SAMME.

HAR du SPØRGSMÅL, ER I TVIVL, ELLER BARE lyst til en sludder, SÅ RING! VORES TELEFON ER ÅBEN alle HVERDAGE FRA 09:00 TIL 14:00.

Få et tilbud på vinduespolering på Amager


Når du har klikket på dine vinduer får du et uforpligtende tilbud på få sekunder, og du kan bestille en vinduespudser med det samme.

Mellem 09:00 og 14:00 kan du ringe til os, få et godt tilbud over telefonen og bestille en vinduespudser.

Husk miljøet i hverdagen


En hverdag bliver meget hurtigt endnu en dag, og nogen gange kan det være svært at huske at få gjort de ting, der gør en forskel for miljøet. Vi har valgt at bruge svanemærket miljøvenlig sæbe, fordi så ved vi, at hver gang vi pudser vinduer, så gør vi noget.

Spejlblanke vinduer på Amager


Vi elsker hele Amager. Vi elsker Amager Strandpark og Amagerbrogade. Alle de lækre shoppingmuligheder og shoppingcentre. Vi elsker Amager Fælled og koncerthuset og lufthavnen. Vi elsker alle barerne og restauranterne og ikke mindst alle menneskerne. Dem elsker vi mest.

Det er derfor vi gør alt hvad vi kan for, at alle vores kunder på Amager er glade. Det er også derfor vi arbejder på at finde ud af, hvordan vi kan gøre dem endnu gladere. Vi har i fem år hver uge kørt ud til smukke mennesker på Amager, der har haft brug for rene vinduer, og vi har gjort alt det vi kunne for at de vinduer skulle blive så rene som overhovedet muligt.

Vi pudser vinduer på hele Amager hele året rundt. Hvad enten du har en forretning, en virksomhed, en lejlighed, en villa eller du bor i et højhus, så kommer vi og hjælper med at få snavset af vinduerne. Vi gør en dyd ud af, at det skal være nemt for dig at komme i gang, finde en pris og bestille en vinduespudser og frem for alt at du er glad for hele processen og har lyst til at gøre det igen. Det er det vi kalder god service. Står du og overvejer, at få pudset vinduerne, så er vi ikke længere væk end at du kan få et tilbud på dine vinduer allerede i dag.

Når du vælger at acceptere prisen sender vi en professionel vinduespudser ud til din adresse, på den dag du vælger. Vores vinduespudser sørger for at dine vinduer bliver spejlblanke uden du behøver røre en finger, og er der en lille ekstra opgave eller andet du godt kunne tænke dig at få pudset, så er der nok ikke nogen tvivl om at vores vinduespudser er klar til at sørge for dette også. Det eneste du skal tænke på, når du skal have pudset vinduer med Spejlblank er at vinduespudseren har adgang til lejligheden, derfra er det bare at nyde resultatet når arbejdet er færdigt.

Vinduespolering på abonnement på Amager


Vinduespolering på abonnement er til amargenseren som altid ønsker en god udsigt – til en skarp pris. Når du bestiller et abonnement, sparer du nemlig op til 50% sammenlignet med en enkelt bestilling.

Når du booker vinduespolering på abonnement på Amager, får du også en gratis besigtigelse af dine vinduer. Du vælger selv dato og tid, hvor vi sammen kan gennemgå dine vinduer. Tilbuddet ved besigtigelsen er naturligvis 100% uforpligtende, så du kan altid sige nej tak.

Vi skræddersyr dit abonnement så det passer til dit behov. Du bestemmer selv om vores vinduespudser skal polere dine vinduer hver 4., 8. eller 12. uge - det er helt op til dig, dit behov og dine vinduer.
Gratis SMS-service! – Du skal selvfølgelig ikke overraskes af en vinduespudser og få morgenkaffen galt i halsen. Derfor sender vi altid en SMS i forvejen, så du ved hvornår vinduespudseren kommer og forkæler dine vinduer.

Klik her for at booke vinduespolering på abonnement på Amager

Professionelle vinduespudsere


Vi er stolte af kun at have professionelle vinduespudsere der elsker deres arbejde. Vi nyder at se den glæde, som faget vinduespudsning kan give, og den glæde det giver vores kunder når vi siger farvel til dem og deres vinduer er fuldstændig rene. Det er vores mission at for hvert vindue vi pudser og polerer på Amager, så er det med en målsætning om, at det skal blive det reneste og at det skal blive gjort med et smil og med overskud. For os er det nemlig vigtigt, at vi sætter pris på det vi laver og at vi er med til at sprede glæde omkring vores arbejde, og dele gode oplevelser med hinanden. Det ved vi vores kunder kan mærke og sætter pris på, og derfor kan vi ikke lade være.

Ingen vinduer er for store


Hos Spejlblank er der ikke nogen vinduer eller opgaver, der er for store. Vi tager os af alle typer vinduer. Vi har alle de redskaber og den ekspertise, der skal til for at klare selv de mest komplicerede vinduestyper. Bruger du klik-en-pris er det nemt for dig at få et uforpligtende tilbud på lige præcis de vinduer du har på din adresse på Amager. Er der særlige forhold omkring den vinduespudsning du har brug for, som kræver nogen kommentarer, så skriver du blot dem, og så vender vores professionelle folk tilbage med et skræddersyet tilbud til dig.

Mærk forskellen


Vi ved godt at det kan være uoverskueligt og besværligt at få pudset vinduer og svært at få dem helt rene og undgå striber. Det kan være, der mangler den rigtige svaber, den rigtige sæbe, eller at det gamle trick med avispapiret ikke er hvad det har været. Hvis du bruger os, så er det altid sjovt at få pudset vinduer. Du får et optimalt resultat, og du slipper for alle bekymringerne, og så er det til en god pris. Vi håber du har lyst til at mærke forskellen på en hjemmepudsning og en professionel vinduespudsning. Vores kunder er meget enige i, at det er en stor gave, at få pudset sine vinduer af Spejl Blank, og at de vil have det gjort igen og igen.

Vi glæder os til at pudse dine vinduer :-)

Vi er ikke så dumme som vi lyder...